Ultima actualizare: azi, 15:12
Locale

EXEMPLU. Primești ajutor social doar dacă muncești! O primărie din Satu Mare i-a pus la treabă pe asistați

Exemplu bun de urmat într-o comună din județul Satu Mare! Asistații social din comuna Odoreu au fost puși astăzi la muncă. Mai exact, aceștia s-au ocupat de curățenia de primăvară.

Primăria comunei Odoreu adaugă pe lista criteriilor de acordare a ajutorului social o nouă condiție: munca. Cei ce vor să primească ajutor social trebuie să muncească în folosul comunității în care trăiesc.

”Cui, cum și când se acordă ajutoarele sociale. Una dintre cele mai importante criterii: în Odoreu trebuie să muncești pentru a primi ajutor social”, este mesajul viceprimarului din Odoreu, Kovács József.

Este important de precizat că, la sfârșitul fiecărei luni, o comisie formată din trei membri verifică calitatea lucrărilor. De la formarea acestei comisii, dosarele au scăzut considerabil, de la 65, câte au fost în luna noiembrie a anului trecut, până la 34.

3 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Cred că e cea mai curata si moderna comuna din județ.Iar cu munca bravo pune-te fraților osul la treaba dacă vreți ajutor social.

  2. mipudeco Răspunde

    Nu este rău și nici rușine să muncești. Legea care dă ajutor social ar trebui să conțină obligatoriu această condiție. Orice om care merge la magazin, dacă vrea o pâine, trebuie să plătească.

  3. ciprian Răspunde

    Ar trebui procedat la fel si cu cersetori din oras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Codul galben revine. Risc de inundații în județul Satu Mare

Mai multe râuri, din peste douăzeci de județe, între care și Satu Mare, se află sub avertizare cod galben de...

Închide