Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Bărbat dispărut. Se oferă 500 de euro recompensă. L-aţi văzut?

Bărbat dispărut. Fiica unui bărbat dispărut oferă o recompensă de 500 de euro persoanei care o pot ajuta să își găsească tatăl dispărut de un an.

Anunțul postat pe facebook are deja aproape 1.000 de distribuiri, nu doar cunoscuții oferindu-se să o ajute. Ea locuieşte în Baia Mare, dar şi-a căutat tatăl şi în judeţul Satu Mare, fiind văzut în zona Poiana Codrului.

“A trecut un an .. Nu mai pot să trăiesc în incertitudinea asta, nu știu dacă e bine sau rau daca e sănătos sau bolnav, e tatal meu dispărut Cuier Petrica( nu e un obiect/ o moștenire sau un animal) Am căutat prin Vișeu, prin Satu Mare, prin Carei, prin Cluj, nu-i problema răscolesc toată lumea daca e necesar dar as vrea sa îl găsesc pe el nu sa aud că e bine trăiește a fost la noi, dar nu știm cine e! De aceea am decis sa ofer o recompensafinanciara unei persoane care mă ajută să îmi reîntâlnesc tatăl !! Ofer500 de euro, poate pentru unii e o suma, pentru mine e tatal meu care e doar unul, deși oamenii mai seamănă între ei specific unele caracteristici fizice : păr cărunt, ochi albaștri fata ovala, început de calviție, înălțime 170 cm, obișnuia să își lase barba, vârstă 55 de ani. Specific și alte viciuri carear ajuta la găsirea lui: obișnuia să își cumpere programe de televiziune(TV mania, libertatea) și în același timp obișnuia să își bea cafeaua sau o tărie (vodca de Cluj V33) in baruri, asta era plăcerea lui nu dependenta!!! Nu ar face rau la nimeni, nu ar jigni sau agresa o persoana! Obișnuia săcumpere zilnic alimente și necesități deci ar putea fi văzut cu o plasa decumpărături. Mulțumesc! Doamne ajuta! 0740327430 Bianca”, a scris fiica acestuia.

Puteţi să o ajutaţi şi cu distribuirea acestui articol. Poate cineva ştie ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.