Ultima actualizare: ieri, 20:04

Locale

FOTO. FIFA MasterCUP 2018, la Satu Mare. Clasamentul câștigătorilor

Cea de-a doua ediție a campionatului FIFA MasterCUP 2018 a avut loc sâmbătă, la Satu Mare. Evenimentul a beneficiat de prezența a mai mult de 150 de persoane, din care 80 au fost jucătorii înscriși în campionat. Aceștia au avut la dispoziție opt televizoare, opt console PlayStation4, opt jocuri FIFA 2018.

Competiția a debutat cu 16 grupe a căte cinci jucători fiecare, din care s-au calificat mai departe câte doi jucători, din fiecare grupă. Primele opt grupe (A-H) au jucat de la ora 11 la ora 14, urmatoarele opt grupe (I-P) au jucat de la ora 14 la ora 17. Fazele elimintorii au durat până la ora 19.

Clasamentul a arătat în felul următor: Locul I: Zsetkai Matei, Locul II: Tocaci Raul, iar Locul III: Seghedin Armand. Premiile au constat în sume de bani: 200 lei pentru locul I, 150 lei pentru locul II, respectiv 100 lei pentru locul III, plus cupe, medalii și diplome.

După premiere, a avut loc un meci surpriză, pentru stabilirea câștigătorului seriei MASTERCUP. Câștigătorul de anul trecut, Mărcuț Erik a jucat cu căștigătorul ediției a II-a. În urma meciului, căștigător a ieșit Marcut Erik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.