Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Investitorii austrieci: Municipiul Satu Mare este o destinație atractivă pentru investiții

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a primit vizita atașatului comercial al Ambasadei Austriei în România, Vera Maier. Tema întâlnirii a fost vizita la Satu Mare a unei importante delegații de oameni de afaceri austrieci, eveniment care se va desfășura la mijlocul lunii martie.

Municipiului Satu Mare se va alătura astfel municipiilor Sibiu, Brașov și Cluj, pentru a găzdui acest turneu al investitorilor austrieci care vor în continuare să dezvolte afaceri pe piața locală, considerând că municipiul Satu Mare este o destinație atractivă pentru investiții.

Misiunea economică din luna martie va cuprinde întâlniri cu reprezentanții municipalității și ai mediului de afaceri local. Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare va prezenta oamenilor de afaceri austrieci proiectele municipalității pentru dezvoltarea orașului și oportunitățile de investiții în municipiul Satu Mare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

6 comentarii

  1. Gogu Manu Răspunde

    ”Investitorii austrieci: Municipiul Satu Mare este o destinație atractivă pentru investiții”…dar,nu avem chef sa investim !!

  2. Mae Răspunde

    Va fanculo haider ,

  3. Bahu Răspunde

    Si dice ” vai a fare in culo “!

  4. Garuboz Răspunde

    Or mai fi ceva paduri de taiat si in satucu nostru ca petrolu lo luat?

  5. Rodica Răspunde

    Au mai ramas niste paduri nedefrisate in zona codrului , s-ar putea sa fie interesati …..In rest , ce sa zic , atatea investitii austriece sunt in zona ca nu stim de unde sa incepem ! Si mai ramane sa investeasca in ….cei care merg si ingrijesc batrani la ei in tara , pe bani de nimic , comparativ cu un asistent social de la ei ! Investitii si oportunitati serioase , de care ne lipsim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.