Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Mulţumire! Tânăra diagnosticată cu cancer şi-a donat rochia de mireasă!

Tânăra diagnosticată cu cancer şi-a donat rochia de mireasă! Operația Ioanei Ducai, sătmăreanca în vârstă de 23 de ani,  a reușit. Datorită sprijinului financiar al sătmărenilor, tânăra este în momentul de față înafara oricărui pericol.

În semn de mulțumire, Ioana își donează rochia de mireasă. Sătmăreanca a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, prin care anunță că își donează rochia de mireasă. Gestul emoționant a fost extrem de apreciat în mediul online.

„Update! Rochița și-a găsit proprietar! Sper din toată inima sa o poarte cu sănătate in cea mai importantă zi din viața ei! Va mulțumesc pt share-URI! Am fost de-a dreptul copleșită de ajutorul primit în ultima perioadă și pt că tot ce pot să ofer în schimb, în afară de mulțumiri, este rochia mea de mireasă, o ofer cu toată inima, gratuit, cuiva care are nevoie de ea! Vine cu tot cu voal și pantofi, pantofii sunt mărimea 37 iar rochia s-ar potrivi cuiva de 1,55-1,60 și 55-60 de kg! Rochița și voalul sunt făcute la comandă și sunt modele unicat! Vă rog să mă ajutați cu un share, ca să pot face și eu pe cineva fericit, în schimbul a tot binele pe care l-am primit eu! Pentru detalii, rog să mi se scrie mie în privat. Vă mulțumesc !”, a scris Ioana Ducai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.