Ultima actualizare: azi, 16:15
Locale

FOTO. Sătmăreanul mort în accidentul din Austria ar fi împlinit 21 de ani sâmbătă

Robert B. este numele tânărului mort în cumplitul accident din Austria. Tânărul este din Carei și era în vârstă de 20 de ani, urmând ca sâmbătă să împlineasca 21 de ani.

Robert a fost implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Austria, în cursul zilei de joi. Acesta a murit pe loc, fiind pasager în mașină, iar șoferul încă se află în stare critică. Mașina implicată în accident aparține firmei Autonet din Satu Mare.

Din primele informații reiese că șoferul din Satu Mare nu ar fi respectat distanța față de autoturismul din fața sa, consecința fiind un impact extrem de puternic între cele două mașini. Cumplitul accident a rezultat cu moartea pasagerului și starea critică a șoferului.

”Am fost chemați la un accident rutier în care sunt oameni blocați în mașină. Când am ajuns la fața locului, imaginea a fost următoare: un autoturism mic a lovit un autoturism de dimensiuni mai mari, în urma căruia șoferul a fost grav rănit, iar pentru pasager, din păcate, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Rudolf Hager, reprezentant al Crucii Roșii.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.