Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. Sute de persoane fără buletine, puse în legalitate

Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Evidență a Persoanelor a derulat săptămâna trecută și inclusiv luni, 19 martie, o amplă acțiune de punere în legaliate în comuna Doba.  

Astfel, în cele trei zile au fost preluate actele a 470 de persoane din cele aproape 2.000 de persoane care urmează să își schimbe actele de identitate, ca urmare a schimbărilor adoptate de administrația locală din Doba privind nomenclatorul stradal, denumirea/redenumirea unor străzi şi actualizarea adreselor poştale.

Săptămâna aceasta, echipele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor vor fi prezente cu stația mobilă și în comuna arondată Lazuri pentru a prelua documentele necesare eliberării unor noi acte de identitate.

Scopul acestor deplasări este de a veni în sprijinul cetăţenilor care în acest fel nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze în municipiul Satu Mare. Inclusiv înmânarea noilor acte se face în localitatea de domiciliu, prin intermediul angajaților Primăriei Municipiului Satu Mare.

Acțiunile din următoare perioadă se desfășoară după următorul calendar:

  • Lazuri – 20 martie ( preluare acte de la persoanele imobilizate la pat),

– 21 martie ( preluare acte de identitate) la sediul Primăriei comunei Lazuri

 

  • Doba – 23 martie ( preluare acte de identitate)

– 30 martie ( eliberare acte de identitate preluate în 19 și în 23 martie)

La Serviciul de Evidență a Persoanelor Satu Mare pot solicita eliberarea unui act de identitate doar cetătenii cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare și din cele 9 comune arondate: Agriș, Bârsău, Botiz, Doba, Dorolț, Lazuri, Micula, Odoreu și Vetiș.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Au trait printre noi, intr-o existenta paralela a unui stat paralel.

  2. Karlos Răspunde

    In fiecare luna “manevrati” fonduri la greu prin diverse “contracte”catre firme agreate si nu aveti bani de un trepied foto …

  3. abc Răspunde

    Degeaba. Sunt mulți care au acte de unică folosință.Cum primește ajutoarele ”pierde” actul. Unul chiar a zis că era mai fain în timpul buletinului că se puteau rupe foile pentru budă. Cu cardul nu se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.