Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

FOTO. Zeci de apartamente noi pe Ostrovului. Casă nouă pentru locatarii de pe Horea 6

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu administratorul public al orașului,  Maskulik Csaba, au verificat vineri, 9 martie, lucrările de reabilitare a blocului de locuințe sociale de pe strada Ostrovului. 

”Lucrările la blocul de locuințe sociale de pe str. Ostrovului sunt în grafic și le vom finaliza la timp.  Condițiile sunt foarte bune, astfel că, vom fi foarte exigenți la acordarea acestor locuințe. Ne preocupă și siguranța locuitorilor din cartierul Soarelui, motiv pentru care Poliția Locală a făcut mai multe acțiuni pe str. Ostrovului, iar prezența polițiștilor locali în zonă s-a intensificat. Zona respectivă trebuie să capete o altă față!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Având în vedere că lucrările avansează conform graficului stabilit, reabilitarea se va finaliza în vara acestui an. În prezent se mai lucrează la finisajele interioare și la introducerea utilităților publice: electricitate, apă, și gaz, fiecare apartament având centrală de încălzire proprie.

Blocul de locuințe sociale cuprinde 39 de aparatemente cu 1, 2, respectiv 3 camere, fiind reabilitat prin programul de construire a locuinţelor sociale.  Valoarea lucrărilor este de 3, 4 milioane de lei.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

7 comentarii

 1. Badescu Răspunde

  Dupa ce ca sunt o plaga a societatii, asta e tot ce mai lipsea, ciorilor!!! Casa noua!!! Sa aiba ce distruge in cateva luni! Pe banii nostrii! Mari boi suntem! Suntem niste kk-nari exploatata de aceasta minoritate ordinara! Hai sa ne dea si noua casa noua, asa moka, ne da oare? FMM lor de ciori!!! Maresale, unde esti?!

  • Alex Răspunde

   Santem noi romanii muncitori si cinstiti,in stare sa i mazilim si sa ne traim linistiti viata in tarisoara noastra?dupa munca noastra,dupa obiceiurile noastre?NU!!daca eram in stare o faceam demult!politica si politicienii(cei care nu nu au muncit si nu vor muncii)trebe sa dispara!!omul capabil si iubitor de tara si neam mai poate face ceva!ei cum stam care santem adevaratii patrioti???

 2. Lorand Răspunde

  Kere’ primar de 25%, uite cum si-a securizat cateva mii de voturi.
  Nu-i problema… , de nu ar fi pe banii nostri. Sinecurist ce esti.!
  In viata lui nu a municit o zi la privat, tot timpul a supt din bunul public.

 3. Ervin Răspunde

  Un vot e un vot.

 4. escape Răspunde

  Nu stiu voi , carcotasii de mai sus ce varsta aveti, dar poate nu chiar copii, si atunci mai aduceti aminte in ce strae erau si cele doau blocuri de pe Timisului si Neajlov (Nato si Dallas). Ambele au fost reabilitate, redistribuite pe criterii mai severe, si iata…. si acum dupa cca. 10-15 ani sunt in conditii bune. Sunt convins ca si acum vor fi redistribuite cu capul. Pana la urma problemele sociale trebuiesc rezolvate, nu poti impusca pe acei oameni.
  Mai @Badescu, eu sincer pe tine te asi trimite in locul tiganilor dar nu pe Horea 6, ci in Auschwitz

  • y Răspunde

   @escape, până acum m-am abținut să comentez dar la ceea ce spui tu aș avea 2 observații
   1. la un moment dat, de fapt de mai multe ori, la nivel oficial se pomenește recent de mutarea ”cetățenilor” de pe Horea aici. Drept vorbind se spune că în condiții mai stricte. Tot așa au fost aduși țiganii de la CAP Dorolț acum 20 de ani pe Ostrovului. Nici acum nu pricep care a fost logica pentru că marea majoritate nu aveau niciodată domiciliul în oraș. Am înțeles că trebuie să stea și ei undeva dar asta nu pe seama oamenilor cinstiți,proprietari,plătitori de taxe și impozite.
   2. blocurile Nato și Dallas au fost renovate pe banii lui Hans Lindner, el a dat banii și a pus condiții foarte stricte. Și reține, cel puțin la blocul Dallas nu a rămas nici unul din vechii ”locatari”! Absolut toți cu contracte sunt noi! Eu personal nu văd cum îi va sorta primăria, unde cu niște ”atenții” se pot rezolva lucruri. Nu uita că de 2 ani nu sunt în stare să toarne un asfalt pe podul Decebal.Deja și cel re-returnat a crăpat în iarna asta ”grea”.
   Adică nu am încredere deloc în capacitatea managerială de implementare a proiectului a primăriei. Să nu am dreptate.

  • Badescu Răspunde

   @escape: ma bolovane! Tu stai in casa noua primita gratis????!!! De ce sa sa le dea la jegosii astia, scursori ale societatii, pepiniere de infractori, apartamente noi???!!! Cu ce le-au meritat? Pentru ce? Tie ti-a dat cineva ceva de valoarea asta, gratis?! Sunt reconditionate din bani de la contributiile tale, ale mele si ale celorlalti care muncesc!! Cat poti sa fi de naiv?! Du-i ma la tine acasa, sa vedem in cat timp iti taie gatul si te jefuiesc, drept multumire?! Da-mi in singur motiv pentru care a-r trebui, sa-i iubesc! Unul singur, doctule! Legat de Auschwitz si alte lucruri istorice, eu zic sa nu te bagi, ca te pierzi! Maresalul nu a facut deportari acolo! In rest, pupa-le plua ciorile tale preferate, si pe mie la fel pentru excursia la Auschwitz, recomandata! Nu va doresc, tie si iubitilor tai “bronzati” nimic, nici macar aer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.