Ultima actualizare: ieri, 22:02
Locale

FOTO&VIDEO. Mascații din Satu Mare și-au arătat măiestria. Nu vreți să vă puneți cu ei!

Mascații au făcut legea în centrul municipiului Satu Mare. Oamenii legii le-au prezentat sătmărenilor cum se descurcă Poliția în cele mai dificile situații, mai exact în momentele în care unii dintre cei mai periculoși infractori ies la atac.

Luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) au prezentat mai multe scenarii în care răufăcătorii au încercat să fie în prim plan și să dejoace tacticile Poliției. În prima situație, polițiștii au avut de-a face cu o persoană agresivă care a sărit să atace cu cuțitul un demnitar venit să salute mulțimea. Specialiștii SAS l-au flancat imediat pe individ, l-au culcat la pământ, i-au pus cătușele și l-au dus la secția de poliție.

În al doilea scenariu a fost vorba despre încercarea polițiștilor de a opri în trafic doi infractori care au jefuit o bancă din oraș. Echipajele de poliție i-au luat imediat în primire pe hoți, reușind să recupereze întregul prejudiciu.

Cel de-al treilea și, totodată ultimul scenariu, a fost și cel mai complex. Un echipaj de poliție de la Ordine Publică a oprit în trafic o mașină în care se aflau doi traficanți de droguri extrem de periculoși. Cum cei doi polițiști au fost depășiți de situație, li s-au alăturat mascații care au dejucat imediat intențiile infractorilor. Mai întâi oamenii legii au folosit fumigene pentru a-i opri din atac pe traficanți, iar mai apoi un lunetist poziționat pe o clădire din oraș a reușit să-l culce la pământ pe unul dintre aceștia. Imediat, celelalte echipaje de poliție au acționat la secundă și au oprit întregul pericol, confiscând de asemenea și drogurile ascunse în mașina infractorilor.

Demonstrațiile au făcut parte din șirul manifestărilor dedicate Zilei Poliției.

 

 

7 comentarii

 1. Norick Răspunde

  Cascadorii râsului…. :-)))

  • Vajk Răspunde

   Salut ,na de data asta sunt deacord cu tine penibil saraci nu au ocazia sa se pregateasca mai bine dar cred ca asta este o normalitate la noi romanii sa fim mediocrii.

   • Norick Răspunde

    @Vajk : Salut si tie. 😉 Vezi , ca nu este obligatoriu sa ne contrazicem – asta ne diferentiaza unul de celalat si asta e si normal. Referitor la articol chiar se poate spune orice, numai profesionalism nu.
    Dar macar copiii s-au distrat putin… :-)))
    Weekend placut !

 2. Alex Răspunde

  Ok. Sunteti buni, speram totusi sa nu o mai dovediti impotriva unor pensionari. In fata acestora sa va scoateti masca si sa-i salutati respectuos, macar atata satisfactie sa aiba dupa o viata de om.

 3. pastorita Răspunde

  ????”mascatii au facut legea in oras”
  “”Sa nu va puneti cu ei”???
  Of ce sa mai intelegi?????

  • Spectator Răspunde

   Cei care comentati aici sunteti niste frustrati, a ti vrut sa deveniti politisti si nu a ti reusit sau sunteti certati cu legea .

   • Norick Răspunde

    Salut Spectatorule. Da’ pana amu n-ai avut curent , sau net ?? Articolul este din 2018 hombre… 😛
    P.S. Te salut in clubul “frustratilor” – nu de alta, dar si tu ai comentat… 🙂 😛

    Peace ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.