Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

FOTO/VIDEO. Precizări Autonet în cazul sătmăreanului decedat în Austria

Sătmăreanul decedat în accidentul din Austria nu era angajatul Autonet, spun reprezentanții firmei din Satu Mare, făcând și alte precizări în legătură cu accidentul mortal ce a avut loc în cursul zilei de joi, pe o autostradă din Austria, în care tânărul sătmărean a murit pe loc, iar un altul a suferit răni grave.

Cei de la Autonet spun că accidentul în care a fost implicat o mașină inscripționată cu numele firmei este unul regretabil, însă tânărul decedat în urma cumplitului eveniment rutier nu era angajatul Autonet, ci al unei alte firme. De asemenea, Autonet ține să transmită condoleanțe familiei îndurerate.

,,În legătură cu accidentul de ieri  din Austria în care a fost implicat o maşină de transport inscripţionată Autonet vă rugăm să introduceţi şi o precizare, şi anume că sătmăreanul decedat în accident nu era angajat Autonet, ci al firmei de transport SC WIELAND REISEN SRL. Transmitem şi pe această cale sentimentele noastre de compasiune şi sincere condoleanţe familiei îndurerate”, se arată în comunicatul Autonet.

Robert B. este numele tânărului mort în cumplitul accident din Austria. Tânărul este din Carei și era în vârstă de 20 de ani, urmând ca sâmbătă să împlineasca 21 de ani. Robert a fost implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Austria, în cursul zilei de joi. Acesta a murit pe loc, fiind pasager în mașină, iar șoferul a suferit răni grave. Mașina implicată în accident aparține firmei Autonet din Satu Mare.

Un comentariu

  1. John Răspunde

    Dar șoferul?nici el nu este angajatul autonet ?de parcă mai contează….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.