Ultima actualizare: azi, 22:11

Locale

Începe curățenia de primăvară în municipiul Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare S.C Florisal SA demarează acţiunea “Curăţenia de primăvară” care se va derula în perioada: 19.03.2018 – 31.03.2018.

Acţiunea va avea loc numai pentru colectarea deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor. Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere.

Primăria roagă cetățenii municipiului Satu Mare să depoziteze deşeurile vegetale în grămezi, lângă pubele, în ziua în care strada este programată pentru ridicarea deșeurilor menajere, până la ora 7.00, astfel încât operatorul să le poată ridica. Deşeurile vegetale trebuie colectate separat și NU se amestecă cu deşeurile menajere.

De asemenea, municipalitatea anunță că depozitarea deșeurilor vegetale pe domeniul public înainte de demararea acțiunii, respectiv înainte de data de 19 martie, se sancționează cu amenzi, conform Hotărârii Consiliului Local nr.33/2011.

Cetățenii municipiului Satu Mare nu sunt taxați suplimentar pentru colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

4 comentarii

 1. Vasile Răspunde

  Tehnica de ultima ora in materie de salubrizare si colectare selectiva se poate observa in fotografie.

 2. Maria Răspunde

  Tractorul din ”anii 70′ ” face toata poza… :))

 3. unu Răspunde

  lasati colectarile astea selective , deja m am saturat peste cap , ce rost au?? intr-un final tot acolo se ajunge si hartia si stical si plasticul , doar firmele sa platesca??/pentru ce?/ sa traiasca unii bine la MINISTER

 4. RENTEA Răspunde

  AVETI GRIJA CUM TUNDETI COPACII ….SA MAI RAMANE SI FRUNZISUL , DACA NU ARE UMBRA NU ARE NICI UN ROST
  NU BATETI JOC DE MUNCA ALTORA ….IN CARP2 APROAPE PESTE TOT NOI AM PLANTAT TEI DIN BANI NOSTRII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.