Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Judecătorii nu s-au lăsat înduplecați. Răzvan Rentea rămâne în arest!

Răzvan Rentea rămâne în arest după ce Magistrații Curții de Apel Oradea au respins contestația formulată de acesta. Rentea solicitase plasarea în arest la domiciliu, însă judecătorii i-au respins din nou cererea.

”În baza dispoziţiilor articolului 425/1 alineatul 7 punctul 1 litera b raportat la articolul 205 Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul RENTEA RĂZVAN MIRCEA, împotriva încheierii penale nr. 40/JCP/2018 din 16 martie 2018, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Satu Mare, pe care o menţine în întregime. În baza articolului 272 alineatul 1 Cod procedură penală, onorariul avocatului din oficiu Galeş Iulia, conform delegaţiei nr.1220 din 23.03.2018 emisă de Baroul Bihor, în cuantum de 130 lei se va achita din fondurile Ministerului Justiţiei. Conform articolului 275 alineat 2 din Codul de procedură penală obligă contestatorul inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare în favoarea statului. DEFINITIVĂ”, este soluția Curții de Apel Oradea.

Decizia a fost luată în cursul zilei de luni, 26 martie, iar astfel, Răzvan Rentea, acuzat de triplul omor de la Apa, rămâne după gratii.

 

2 comentarii

  1. ioan Răspunde

    Acolo să putrezească!

  2. Oarecare Răspunde

    Josnic,au trecut aproape 6 luni si nu sunt in stare sa il judece, ce incompetenta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.