Ultima actualizare: azi, 15:39
Locale

O nouă promisiune: Centura Careiului, finalizată în acest an

Premierul Viorica Dăncilă a promis astăzi, la Congresul PSD din Bucureşti că finalizarea variantei de ocolire a municipiului Carei este unul dintre obiectivele pentru anul 2018 ale Guvernului României.

Ea a trecut în revistă mai multe obiective pentru acest an, unul dintre ele fiind Centura Careiului.

Lucrările la centura Careiului au începute în 2012. Valoarea inițială a lucrărilor a fost de 73 milioane lei, din care 62 milioane fonduri UE.

Primul termen de finalizare era în 2014, dar a fost decalat de mai multe ori din cauza unor neînţelegeri. Contractul a fost reziliat, iar din cauza reorganizării CNADR și a birocrației, totul s/a stopat, deși lucrarea este aproape finalizată.

Lucrările de finalizare au fost scoase la licitaţie anul trecut, valoarea estimată fiind de 14 milioane lei. Mai trebuie făcute unele lucrări de terasament, trebuie montaţi parapeţii, lucrări de marcajul rutier și asfaltare.

3 comentarii

  1. Hagi Răspunde

    Pai clar! Firma strabag este executantul!!! Acolo unde Govor este angajat cu un salar de 15.000 de lei pe luna!!! Govor duce banii la Bucuresti pentru Dragnea!!!

  2. ? Răspunde

    Proasta din Videle lovește !Curca asta bașită nu poate fi acuzata ca minte,e prea proasta sa spună si minciuni.Recita de tâmpită ce ii scrie jegu penal Livache.Pentru anul acesta centura Carei are buget zero,așa ca ….La fel si centura Satmarului,nu a fost cuprinsă in buget…O sa inaugureze 350 km de autostrada in 2019,atâția km nu sunt nici măcar licitați.O ceata de ordinari,mai jos de atât nu a fost țara asta nici după război!

  3. Macsim Răspunde

    Interesant discurs, interesant. Pentru voturile tuturor din teritoriu a enuntat proiectele de prin judete ca sa castige increderea celor din sala! Aceste lucru se incadreaza la trafic de influenta si beneficii asupra functiei atat politice cat si administrative!!! DNA nu se autosesiseaza??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.