Ultima actualizare: ieri, 22:26

radare Satu Mare
Locale

Poliția taie în carne vie. Vitezomani prinși cu peste 100km/h în localitate

În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în data de 13 martie a.c., au fost constatate peste 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 33 000 de lei. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

 La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat în trafic, trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 35 de ani, conducând cu viteze cuprinse între 103 și 125 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă admisă de 50, respectiv 70km/h. Conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere.

De asemenea, trei conducători auto au fost surprinși de către polițiștii rutieri, în municipiul Satu Mare, în timp ce s-au deplasat cu autoturismele, și nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii pe trecere  de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Tuturor le-au fost reținute permisele de conducere.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat, în trafic, pe DN 19, între localitățile Livada și Ciuperceni,  un tânăr, de 23 de ani, din județul Maramureș, care a efectuat o depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.