Ultima actualizare: ieri, 21:12

Locale

Restricții de circulație în Ungaria. Vămile, ,,închise” pentru unele autovehicule

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Ungaria că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, în perioada Sărbătorilor Paştelui romano-catolic (30 martie – 2 aprilie 2018), pe întreg teritoriul ungar se aplică restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 tone.

Potrivit unei atenţionări transmisă marţi de MAE, restricţiile se aplică astfel: 29 martie, ora 22,00, ora locală, până pe 30 martie, ora 22,00, ora locală; 31 martie, ora 22,00, ora locală, până pe 2 aprilie, ora 22,00, ora locală.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Budapesta: +36 1 384 7689, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Ungaria: +36 305 356 912.

Sursa – stiripesurse.ro

9 comentarii

 1. Norick Răspunde

  Ce titlu de 2 lei ati gasit. Felicitari.. ☺️ ?

  • y Răspunde

   Mai corect spus breaking news, la unguri va fi sărbătoare! Au descoperit și ăștia apa caldă și mersul pe jos. O să vezi că după paștele catolic apare știrea cu breaking news cozi interminabile la vamă. Cred că știrea e gata pregătită și scrisă deja. Așteaptă eventual o poză mai recentă.

  • Supermaster Răspunde

   Te-am rugat frumos să faci o pauză!

 2. Garuboz Răspunde

  Doi migratori jigniti profund!

  • Norick Răspunde

   @Garuboz : mai copile , un elev din Boghis clasa a II-a la sectia maghiara scrie mai corect ca tine – ce mai vrei sa te baga cineva in seama si in serios ??? Taran cu internet limitat… :-)))

  • y Răspunde

   @Garuboz, eu măcar știu de unde mă trag și îmi asum. Tu din care gaură neagră te tragi? Dacă ai fi curios și ai face minime săpături ai afla că nu îndeplinești nici tu condițiile de ”origine sănătoasă” așa că mai ușor cu migratorii. Cu ce te-am supărat frate, spune-mi, șoptește-mi? Gata 15 martie a trecut și încă cerul nu a picat peste noi și nici răposatul Horthy pe calul alb nu a mai intrat în oraș (din fericire). Te rog comentează pe subiect sau mai bine taci. Supăratul diminieții, pomenești că te-ai trezit cu fața la pernă.

 3. Garuboz Răspunde

  Prefer s-a fiu taran decat un avorton de Ciocciolina .Ma limbricule tu chiar te crezi destept pentru ca nu ai altceva de facut decat s-a postezi mesaje iredentiste ,asta este satisfactia ta GUNOIULE ?

  • y Răspunde

   Când vei răspunde civilizat voi conversa cu tine. Până atunci să-i fie rușine lui mă-ta și lui tac-tu că așa te-au învățat să te comporți. Și vezi când ești prin Ungaria, pentru că sigur te duci, să nu cumva să iei aer pentru că te molipsești. Să-ți ții respirația adică. Și vezi când bate vântul dominant dinspre vest să faci la fel. Vezi că bate des dinspre vest!
   PS. Și da, mă cred mai deștept decât tine. Nu e greu, nivelul tău este sub curul broaștei. Pe mine mă amuză că eu măcar scriu corect în limba română, văd că la tine și asta e o problemă. Dacă eu aș păcătui cum faci tu chemai deja Inchiziția pe mine. Na hai,pa că am treabă!

   • Norick Răspunde

    @y : asta să-ţi răspundă civilizat ??? :-))) Nu ştie să numere nici până la 3 (trei) , iar chestia cu ruşinea tot n-o să meargă.: – nu este instalat pe hard disc şi / sau memorie insuficientă (Error 404 page not found)
    Deja îmi pare rău că i-am răspuns la provocare…
    Kellemes “tavaszi” napot Neked ! :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.