Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Sătmărenii aleg mișcarea! Primăria Satu Mare sprijină competiția Bucurie în Mișcare

Primăria Municipiului Satu Mare se alătură sătmărenilor și ONG-urilor sătmărene care sprijină participarea municipiului la competiția Bucurie în Mişcare! Mai sunt doar trei zile de competiție. Până în prezent Satu Mare se află pe locul 2!

Bucurie în Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012. De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.

“Bucurie în Mișcare” 2018

Programul de anul acesta se va desfășura în două etape.

Concursul online “ Alege mișcarea azi” care reprezintă prima etapă a proiectului, se desfășură în perioada 1-15 martie 2018 pe canalele Facebook și Instagram.

În urma acestei competiții, se vor decide cele 12 orașe gazdă ale evenimentelor “Bucurie în Mișcare” 2018. Totodată, toți participanții înscriși în concurs, pot câștiga unul din cele 5 weekend-uri all-inclusive la complexul Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul din cele 50 de premii constând în pachete de nutriție sportivă XS și Nutrilite.

A doua etapă se va desfășura în perioada 5 mai – 10 iunie 2018, timp de 6 weekenduri, în 12 orașe care vor fi selectate în urma competiției online, orașe care vor găzdui evenimentele “Bucurie în Mișcare” 2018.

2 comentarii

  1. Uiuiui Răspunde

    Poate se trezește cineva și modernizează/renovează stadionul Dinamo!

  2. Garuboz Răspunde

    De atata miscare s-au rotunjit arata ca gaborel .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.