Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Felicitări pentru baschetbalistele de la CSM. Au făcut istorie!

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au fost felicitate astăzi de către primarul Kereskenyi Gabor, care le-a oferit și câte un trandafir, în semn de apreciere față de scorul istoric obținut duminică, și anume cupa Ligii Europei Centrale.

“Avem o echipă bună! Vreau să felicit nu numai echipa, baschetbaliste de la CSM, ci şi conducerea tehnică. Este un instrument foarte mare pentru a duce numele municipiului Satu Mare în alte părţi şi în străinătate. Vă doresc succes în continuare”, le-a spus primarul.

Jucătoarea Andra Mandache, căpitanul echipei, s-a declarat fericită că au reuşit să îndeplinească acest obiectiv, precizând că prin obţinerea acestui titlul CSM a făcut istorie la Satu Mare.

Duminică, CSM Satu Mare a obţinut cupa Ligii Europei Centrale, învingând pe BC Pharmaserv Marburg din Germania cu 69-60.

2 comentarii

  1. DA?! Răspunde

    Sa dus Olimpia PDS-ului vine CSM-ul UDMR-ului.

  2. Dada Răspunde

    A mai existat CSM-ul PSD-ului, in vremea dlui Valerica Neagu. Cand echipa de baschet fete a pierdut TOATE meciurile din campionat, acumuland 0 puncte din 22 meciuri :))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.