Ultima actualizare: ieri, 23:01
Locale

VIDEO. Felicitări pentru baschetbalistele de la CSM. Au făcut istorie!

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au fost felicitate astăzi de către primarul Kereskenyi Gabor, care le-a oferit și câte un trandafir, în semn de apreciere față de scorul istoric obținut duminică, și anume cupa Ligii Europei Centrale.

“Avem o echipă bună! Vreau să felicit nu numai echipa, baschetbaliste de la CSM, ci şi conducerea tehnică. Este un instrument foarte mare pentru a duce numele municipiului Satu Mare în alte părţi şi în străinătate. Vă doresc succes în continuare”, le-a spus primarul.

Jucătoarea Andra Mandache, căpitanul echipei, s-a declarat fericită că au reuşit să îndeplinească acest obiectiv, precizând că prin obţinerea acestui titlul CSM a făcut istorie la Satu Mare.

Duminică, CSM Satu Mare a obţinut cupa Ligii Europei Centrale, învingând pe BC Pharmaserv Marburg din Germania cu 69-60.

2 comentarii

  1. DA?! Răspunde

    Sa dus Olimpia PDS-ului vine CSM-ul UDMR-ului.

  2. Dada Răspunde

    A mai existat CSM-ul PSD-ului, in vremea dlui Valerica Neagu. Cand echipa de baschet fete a pierdut TOATE meciurile din campionat, acumuland 0 puncte din 22 meciuri :))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Noi proiecte cu finanțări nerambursabile pentru Cultură, Tineret și Sport

Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu derulează o nouă sesiune de proiecte cu finanțări nerambursabile pentru anul...

Închide