Ultima actualizare: azi, 15:13
Locale

Vremea va continua să fie rece. Avertizare meteo de precipitații, ninsori și polei

ANM a lansat marți după amiază o informare de vreme deosebit de rece, precipitații moderate cantitativ și polei valabilă de pe 20 martie, ora 15:00 până pe 22 martie, ora 10:00.

Anunțul ANM

♦Intervalul : 20 martie, ora 15 – 22 martie, ora 10
♦Fenomene : vreme deosebit de rece, precipitații în general moderate cantitativ, polei

,,În intervalul menționat vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade față de mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile vor fi negative noaptea și dimineața în toată țara, iar în cea mai mare parte a Moldovei și ziua.

Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud a teritoriului și la munte, izolat, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp”, se arată într-un comunicat al Administrației Naționale de Meteorologie.

 

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    “Incalzirea globala” nu prea are de-a face cu efectul caloric ci mai degraba cu efectul haotic al vremii. Oare ce-or fi crezand randunicile acum? Poate va veni si vremea aceea ca iarna va fi ca vara si vara va fi ca iarna si vom avea slaba consolare ca Cineva, Undeva, Candva nu a avut nici aici dreptate.

  2. mipudeco Răspunde

    Se pune problema reintroducerii uniformei la elevi. O fi bine, o fi rău?
    Pe de altă parte, mă gândesc la cei care lucrează cu publicul: la farmacie, au halat. La Bancă, nu. La politie am trecut acum câteva zile: poate nu era așa de rece AFARĂ, dar înăuntru sigur nu era vară. Cu toate acestea, la buletine, o doamnă de dincolo de ghișeu, foarte dezbrăcată, se apleca să caute buletinele gata de dat solicitanților. Bonus: o atitudine agresivă, de superioritate (!!???) turnată de la înălțimea funcției și încă ceva: o fustă foarte scurtă asortată, evident, la un decolteu pe măsură. Pe măsură mare. Cred ca aici ar fi obligatorii: un comportament verbal civilizat și o uniformă decentă, chiar și atunci când nu avem ger la Satu Mare. Zilnic! Și vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.