Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Atenție! Se anunță trafic infernal la vămile Petea și Urziceni, în perioada Paștelui

Polițiștii de frontieră anunță măsuri de fluidizare a traficului prin punctele de trecere a frontierei, în perioada Sărbătorilor Pascale. Cu toate acestea, se anunță un trafic infernal, în special la vămile Petea și Urziceni.

La granița cu Ungaria sunt deschise 11 puncte de trecere și sunt acoperite cu personal toate arterele de intrare și ieșire, în total fiind 52 de fluxuri la intrarea în România și 54 la ieșirea din țară. Polițiștii de frontieră se așteaptă chiar la o dublare a numărului de persoane care intră şi ies din ţară.

,,Din experienţa anilor anteriori această perioadă presupune o creştere a valorilor de trafic în punctele importante de trecere a frontierei. Aceste creșteri pot apărea atât pe sensul de intrare în România, având în vedere că mulți dintre conaționali vin să-și petreacă sărbătorile alături de familii în România, dar și pe sensul de ieșire, deoarece sunt mulți români care doresc să-și petreacă minivacanța de Paşte în străinătate”, spun polițiștii de frontieră.

În proximitatea punctelor de trecere a frontierei, poliţiştii de frontieră împreună cu poliţia rutieră informează conducătorii auto despre posibilităţile de utilizare a tuturor punctelor alternative de trecere a frontierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.