Ultima actualizare: azi, 23:13
Locale

Cu Dacia în Deșertul Sahara! Șase sătmăreni au luat startul în aventura vieții lor

Aventura unor tineri sătmăreni a început în data de 14 aprilie, când aceștia au pornit cu două autoturisme, Dacia 1300 și 1310, către Deșertul Sahara. Șase tineri sătmăreni, bravi și dornici de aventură, au pornit din Satu Mare și se vor opri în Maroc, unde vor duce cu mândrie numele Daciei românești.

Cel ce a inițiat această călătorie este sătmăreanul Ovidiu Pop, un renumit IT-ist din România, ce este îndrăgostit de Dacia, frumoasa mașină românească. Acesta, împreună cu prietenii săi, vor să demonstreze că Dacia este capabilă să facă față unei astfel de călătorii, dar și să valorifice numele autoturismului românesc.

Ceea ce le-a dat încredere tinerilor este faptul că în urmă cu doi ani, în vara anului 2016, tinerii au mai făcut o călătorie asemănătoare, destinația finală, la acea vreme, fiind Londra. Excursia a fost o reușită, iar numele Daciei a fost dus cu mândrie până în Marea Britanie.

7 comentarii

 1. Avut Răspunde

  Marocul nu prea e in Sahara… dar mai bine se opresc acolo, ca mai jos e bai…

 2. y Răspunde

  Marocul produce de n ori mai multe Dacii decât noi. Marocanii cunosc marca asta doar se produce în Casablanca și Tanger. Dacă ajung acolo ai noștri o să afle și ei. De altfel dacă mai frecăm mult noi nu o să mai producem deloc Dacii pentru că e greu de scos din țară. Pe când la ei acolo e imediat portul.

 3. Alex Răspunde

  Nu stiu cat aveti de gand sa va distrati prin Sahara insa vreau sa va avertizez ca se poate si invers, desertul sa se distreze cu voi. Nici baietii de pe acolo nu sunt prea gentlemani asa ca ochii in cele 4 puncte cardinale. Eu va urez calatorie placuta si sa ajungeti cu bine acasa.

  • y Răspunde

   Eu vorbesc în cunoștiință de cauză, am fost acolo acum câțiva ani pentru 10 zile ca turist. La multe capitole de infrastructură sunt mult peste noi, vezi autostrăzi. Dar la securitatea publică așa este, stau cam prost. Și ajungi să prețuiești și apa caldă dacă ți-e sete. Țara e foarte faină. Recomand Essauira și Marrakech la toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.