Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Cine este tânărul care a intrat cu BMW-ul în stâlp. Ce spun polițiștii din Cluj

Tânărul care a intrat cu mașina într-un stâlp din Cluj-Napoca nu este din județul Satu Mare, ci din Sălaj. Poliţiştii cercetează un tânăr de 23 de ani din Sînmihaiu Almaşului, judeţul Sălaj, după ce acesta şi-a avariat autoturismul pe strada Republicii din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 04:10, pe strada Republicii la intersecţia cu strada Ion Creangă din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier, soldat cu avarierea unui autoturism.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 23 de ani din comuna Sînmihaiul Almaşului, judeţul Sălaj. Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că acesta a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate mostre biologice la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.