Ultima actualizare: azi, 09:10
Locale

FOTO. Faceți loc, trece un șmecher. Plimbare cu duba pe dig, în municipiul Satu Mare

Plimbarea cu mașina pe dig, în municipiul Satu Mare pare a fi noua modă în rândul băieților șmecheri. Un alt sătmărean a fost surprins plimbându-se cu autoutilitara pe digul Someșului, fără să-i pese de absolut nimeni și nimic. Cu toate acestea, distracția i-a fost oprită de o…barieră.

Autoritățile s-au prins de șmecherie și au acționat în așa fel încât să le mai taie cheful boșilor. O barieră de metal i-a sărit în fața șoferului și l-a făcut să facă frumos cale întoarsă. Se pare că doar cu astfel de măsuri se poate compensa lipsa celor 7 ani de acasă, lucru semnalat și de către un sătmărean.

,,Se va face cândva ceva împotriva celor pentru care cei 7 ani de acasa înseamna respectarea propriilor reguli? Cu alte cuvinte, s-a deschis sezonul pentru agricultorii de asfalt care transformă pista de biciclete in propria parcare”, este mesajul, plin de indignare, al sătmăreanului.

5 comentarii

 1. y Răspunde

  Stimată redacție, de ce blurați numărul de înmatriculare? Dați vă rog și numele cercopitecului! Drepturi au oamenii. C

 2. T Răspunde

  Niște țărani !

 3. Gheorghe Răspunde

  T-ule de ce jignești țăranii comparând acest specimen cu mașina cu o,, pătură sociala”care majoritatea merita respectul nostru?De ce sa nu-îi spui….orășean obraznic….Sau șmecheras de cartier?Sau poate nesimțit cu permis de conducere(pana când?)!!!Ar fi mai potrivit….părerea mea.O seara buna și. …sa mai auzim și de bine!!!!

 4. aura Răspunde

  este abject sa folosesti asytefel de cuvinte ; sa jignesti pe cineva fara sa cunosti adevarul ; dar asta e traim in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.