Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Kereskényi Gábor: ,,Nu vom recepționa nicio lucrare proastă”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a verificat luni, 23 aprilie, derularea lucrărilor în Piața 14 Mai și cele privind modernizarea străzii Lunca Sighet.

,,Am verificat personal și nu doar pe hârtie desfășurarea lucrărilor de reparații din Piața 14 Mai și cele privind modernizarea Străzii Lunca Sighet. De asemenea, le-am reamintit firmelor care execută lucrările că NU vom recepționa nicio lucrare care nu corespunde calitativ standardelor impuse”, a declarat edilul Satmarului.

7 comentarii

  1. Valeriu Răspunde

    Intreb si eu ,cum ati receptionat “lucrarea” din vecinatatea Unicarm din centru cand in fapt ne rupem masinile in cele doua guri de canal,aflate acolo in aceeasi geometrie ca-n vremea celorlalti primari,pe care-i pomenesc ori de cate ori trec prin zona.Cu ce trebuie sa va sprijinim noi cei de rand,sa urmariti desfasurarea lucrarilor,si sa luati decizii ?

  2. Hex Răspunde

    Bravo Norick, asa este

    • Norick Răspunde

      Pe bune , este ceva tragi-comedie… :-))
      Voi v-ati intalnit macar cu una, care sa fie la acelasi nivel cu asfaltul ?? 😉

  3. Norbi Răspunde

    Ca si strada careiului nu ? :)))))) asfalt de calitate nu? Ii varza facuta denivelat si deja crapat in multe locuri….unde ii de calitate?? Numa dumele is de voi ..in rest lucrari de 2bani..

  4. radu Răspunde

    <>
    Eu zic sa va mai ridicati standardele, caci au cazut sub gropi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.