Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Maramureșean lăsat fără plăcuțele de înmatriculare în Satu Mare

Zi cu ghinion pentru un maramureșean care s-a aflat astăzi în municipiul Satu Mare. Polițiștii sătmăreni l-au oprit în trafic și l-au lăsat fără plăcuțele de înmatriculare.

Totul s-a întâmplat în această după-amiază, pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Oprit în trafic de polițiștii sătmăreni, maramureșeanul a constatat că a nimerit într-o situație extrem de complicată. Preț de câteva minute oamenii legii i-au verificat actele, au inspectat mașina, iar într-un final s-a lăsat cu rețineri.

Plăcuțele de înmatriculare au fost demontate, iar maramureșeanul s-a ales cel mai probabil și cu o amendă destul de consistentă. Ce a păcătuit mai exact bărbatul, nu știm, însă vă putem spune că Poliția are dreptul să scoată plăcuțele de înmatriculare în următoarele situații:

  • O situație când poliția vă poate lăsa fără numere de înmatriculare este dacă acestea sunt false. În cazul în care atribuiți vehiculului pe care îl conduceți numere de înmatriculare false, puteți fi sigur că vi se ridică și permisul de conducere;
  • Numerele de înmatriculare se ridică și atunci când ”uitați” să treceți testarea tehnică;
  • Oamenii legii ridică numerele și în cazul în care depistează că vehiculul a fost reutilat, cu nerespectarea standardelor de securitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.