Ultima actualizare: azi, 22:27

Locale

FOTO. Trafic infernal pe Podul Decebal. Coadă până la Economic

Trafic infernal pe podul Decebal. Craterul uriaș care s-a format pe bulevardul Octavian Goga a dat peste cap circulația, iar șoferii trebuie să înfrunte calvarul ce s-a creat în traficul din municipiu.

Surparea asfaltului aduce cu sine fel și fel de probleme. Bulevardul Octavian Goga a fost închis pe un sens, iar șoferii care vor să ajungă în zona Micro 17 sunt direcționați pe bulevardul Cloșca. Așa se face că traficul este unul infernal pe podul Decebal, coada întinzându-se până după Liceul Economic.

De asemenea, la sensul giratoriu de la Burdea, precum și pe bulevardul Cloșca s-au creat ambuteiaje. Poliția Locală dirijează circulația.

 

6 comentarii

 1. Hex Răspunde

  Este ceva normal….s a. gaurit drumul, 2 betivi de la politia locala zis gardienei dirjieau circulatia…
  Acest oameni nu sunt de competenta, rusinea orasului.

 2. Unu' Răspunde

  Ha ha ha … Relaxatule – apărător al celor mulți și proști, unde ești?!?

 3. Cetățeanul relaxat Răspunde

  Felicitări pentru limbaj, corectitudine, simț civic dezvoltat! Sunteți cei mai inteligenți,cei mai competenți,mândria orașului! Tot am vrut sa nu mai intervin pentru că se știe..de te bagi in troacă te mănâncă porcii! Dar unii îmi simt lipsa; le doresc sa fie fericiți doar când postează calomnii la adresa noastră!

 4. y Răspunde

  @Cetățeanul relaxat.Ți-am povestit faza când am apelat la colegii tăi și în loc să mă ajute au țipat la mine dar urât și fără să fie provocați că de fapt eu aș fi de vină că m-am lăsat jefuit? Știi, sunt sadomazo, îmi place, așa este. Te rog nu-mi răspunde că încep să mai dai și alte exemple inclusiv documente dacă dorești. Pe mulți dintre voi numai uniforma îl ține. Și ieri le-a trebuit mai mult de o oră să ajungă la Budea. Era departe.

 5. Cetățeanul relaxat Răspunde

  Nu cunosc și nici nu mă interesează dacă ai apucături,,nefirești”! Mult trâmbițatul jaf sau mă rog tentativă,povesteai că s a întâmplat la casa pe care o deții…acum cu ocazia tamponării dintre un Ford și un BMW de pe bulevardul Octavian Goga am aflat că locuiești în bloc ul de lângă fostul Billa; ( așa ai afirmat în comentariu).Ce să înțelegem? Ai mai multe locuințe după numărul de masterate..sau mai realist ar fi că mistifici adevărul după bunul plac!?

  • y Răspunde

   Să să mor eu, deci ești de școală veche. Văd că mă urmărești și strângi puternic informații. Ăla cu jefuitul ce am povestit a fost demult, a fost la prietenul unui vecin, mă rog puțin am înflorit că la mine. Da faptul e real, am fost de față. Dar eu m-am referit la ceva golire de buzunare despre care nu am scris și ce a avut loc în parcarea de la Kaufland de Crăciun. Imediat o să-mi explici că e parcare privată, știu.
   Iar de strâns date despre mine poți să strângi liniștit, oricum știu că ești unul care are mai multe nickname-uri, poate și mai multe personalități. Dar asta se tratează, știi? Oricum la mistificat ești master față de mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.