Ultima actualizare: azi, 17:10
Locale

FOTO. Un nou crater în asfalt, în municipiul Satu Mare

După surparea asfaltului de pe bulevardul Octavian Goga, un nou crater considerabil și-a făcut apariția în municipiul Satu Mare. De data aceasta, gaura din asfalt a apărut pe strada Bujorului.

Se pare că asfaltul se prăbușește din cauza conductelor sparte și neverificate la timp, iar astfel am putea asista din ce în ce mai des la asemenea situații.

Noul crater de pe strada Bujorului a fost ,,îngrădit”, însă nu putem ști când și de unde ar putea apărea următoarele găuri în asfalt.

 

11 comentarii

 1. Ardelean Răspunde

  Fix pix….

 2. Johny Cash Răspunde

  Cineva nu își face treaba la Apaserv, mai mulți cineva nu îi verifică. Bine că sunt deja o armată de oameni acolo și tot îi scump la ei și apa și canalul. Dar pentru ce? A, salarii mari în jeb ca să avem lipitori de afișe în campanie.

 3. abc Răspunde

  Stimabilul citymanager Maskulik, vezi că aici nu ține faza cu circulația cu trafic greu!

  • Unu' Răspunde

   Crezi?!? Pe unde crezi tu că circulă Florisalul și vidanjele Apaservului?

   • Ion Răspunde

    Si aici cautam scuze? Serios?

   • y Răspunde

    Te rog să nu-mi spui mie că pe Bujorului trec 40-60 camioane încărcate pe oră cum e pe Goga. Asta pe lângă Florisal, Apaserv. Și pe lângă fosilele-artificii ambulante de mașini Transurban care pe acolo nici nu umblă că știi și tu că nu-i așa.
    Material prost și muncă de proastă și foarte proastă calitate, plus neîntreținere periodică. Pe scurt numele lui e Apaserv. Noroc de ei că măcar iau salarii frumoase. Dorm liniștiți. Acum ajunge și de pască și ai rămâne de pus deoparte pentru un sejur exotic la vară. Cine nu mă crede să verifice ce salarii primesc.

    • Ion Răspunde

     Pacat ca nu exista buton de like :)) ai fi meritat la ce ai scris! Ala ii doar adevarul!

 4. Totul pe dos Răspunde

  Când conducerea apaserv (și nu numai acolo ) nu va fi numită prin rotație de către politic, când consiliul de administrație nu va fi format din amante și îmbuibați de care cred că și planeta sa săturat, atunci încet lucrurile se vor așeza.
  Adică niciodată !!!!!!!!!!!!

 5. Hex Răspunde

  Y si Totul pe dos aveti perfecta dreptate!!!!! ….din pacate.
  Penala conducere!!!

  • y Răspunde

   Angajați fără număr, fără număr. Apaserv a ajuns un fel de dinosau mare, un cimitir de elefanți. Cu consilieri pe acolo gen Fogel, știi tu care mergea toată ziua beat la ședințele CL. Plus că m-am uitat pe site-ul Apaserv și e de toată groaza. Cheltuielile cu personalul au crescut de aproape 3 ori din 2010 și până în 2016, dar de ex. din totalul cheltuielilor ponderea salariilor și a altor cheltuileli legate de salarii a crescut de la cca. 33% la vreo 45%. Totuși ce păzește CA? Aaaa, salariile lor. Și are grijă de lipitorii de afișe și aici indiferent de partid pentru că sunt de la toate partidele. Și încă o chestie. Parcă din banii ISPA s-au schimbat toate conductele. Acum aflăm că nu! Interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.