Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

FOTO&VIDEO. Sute de peștișori pe moarte în Grădina Romei. A secat lacul

Sătmărenii care în aceste zile de mini vacanţă nu au plecat din oraş şi au ieșit la plimbare în Grădina Romei au avut parte de un peisaj dezolant.

Oamenii au luat la pas Grădina Romei din municipiul Satu Mare, însă le-a dispărut tot cheful de relaxare după ce au trecut pe lângă lacul amenajat în parc. Lacul a secat, iar soarta peștilor pare a fi pecetluită.

Sute de peștișori au fost găsiți dându-și ultima suflare în lacul amenajat în Grădina Romei. Micuțele animale mor din cauza lipsei de apă din lac, iar sătmărenii care ne-au semnalizat acest lucru s-au arătat de-a dreptul șocați de cele văzute.

19 comentarii

 1. vio Răspunde

  Buna
  Bravo si cu apa stam rau !

 2. Marius Răspunde

  Daca acei pesti erau caini de mult se iesea in strada… Cu asta am zis tot!

 3. Norick Răspunde

  Cand casa nu are stapan….
  P.S. marile iubitori de animale unde sunteti acuma ? Sau carasul nu este pe lista ??? 🙂

  • y Răspunde

   @Norick. Să vezi cum se vor agita spiritele când va începe să pută! De la cap, normal.

 4. y Răspunde

  Nou film din noul val sătmărean – ”Tăcerea peștilor”. Era greu de băgat niște apă dacă deștepții tot au populat anul trecut ”lacul”! Mai ales că este ditamai sursa de apă în parc, vechea alimentare cu apă a orașului, doar vreo 5 puțuri.

  • Norick Răspunde

   Na bine , amu le dai si tu sfatul ?? :-)))
   Mari ingineri si atotstiutori in staff-ul conducerii, dar nu a fost cineva sa baga ceva apa peste saracii de carasi ?? Sau sa-l strange intr-o galeata si sa-l arunce in Somes …
   Dar ce asteptari sa avem si de la cine ? … Dum spiro, spero. :-)))

 5. Alex Răspunde

  La urma urmei tot va trebui sa facem pace cu natura, sa ne contopim cu ea si sa nu mai aratam Soarelui betoanele, caramizile, tiglele, gunoaiele, ruinele si altele similare. Spiritul uman trebuie sa gaseasca solutii spre a ajunge la acel Rai biblic in care vietuitoarele sa ne fie parteneri si nu condamnati fara judecata. Acel lac ar trebui sa fie o bijuterie omeneasca daruita naturii dar si un cadou pe care ni-l facem noua si copiilor nostri. Cum vor putea acestia sa pretuiasca natura daca nu au repere dupa care sa se ghideze? Poate n-ar fi rau sa-i punem pe copii sa-si imagineze cum sa arate acest coltisor din natura si apoi sa scoatem frumusel banii si sa-l amenajam asa. S-ar putea sa nici nu coste atat de mult.

 6. Norick Răspunde

  Si astia vor sa reabiliteze lacul Pescarus ??? Ei nu sunt in stare sa intretina “bazinul” asta de un pisat de cal (scuze pentru expresie) . Chiar este revoltator… 😉

 7. Bahu Răspunde

  Ăsta este un fel de Dara al peștilor ! Îmi este lehamite de nesimțirea celor care având în gestiune Grădina Romei au lăsat să se întâmple asta ! Chiar nu putem face nimic . Vă rog puneți un afiș cu comentariul lui @ Alex la intrarea în acest parc , pentru că esența este cuprinsă în acele cuvinte !

 8. Unu' Răspunde

  Ce tot jeliți acolo, mari carnivori iubitori de animale1?!
  Respectivul lac nu este baltă de pește!! Dacă nu l-ar curăța ar puți în tot parcul și-ați sări cu toții sus ca arși!
  Un idiot a aruncat câțiva peștișori care s-au reprodus și acum trei-patru “ecologiști” plâng după peștișorii care oricum ar muri, deoarece lacul respectiv nu este propriu pentru dezvoltarea lor normală!
  @Bahu caută un perete zdravăn și dă cu capul de el de câteva ori,, poate-ți revii oleacă, dar slabe șanse!

 9. Bahu Răspunde

  @unu’ oare de ce te-ai enervat așa rău omule ? Violența verbală cu care mi te-ai adresat nu se justifică în nici un fel . Oricum te descrii singur cu comentariul tău !

  • Unu' Răspunde

   @Bahu: la modul general mă enervează prostia omenească, dar când se adună în cantități industriale într-un singur om, răbufnesc! Cam așa se justifică violența verbală îndreptată spre tine! Ghici de ce …
   În privința nivelului … ești departe…

 10. Altu' Răspunde

  @Bahu și @Alex: adunați-vă încă doi-trei de ăștia ca voi, faceți o sectă și organizați o sinucidere in grup! Ar fi mai bine pentru toți!

 11. Bahu Răspunde

  @unu’ și altu’ ați cam dat cu bâta-n “baltă”! Ziceți că eu aș fi întruchiparea prostiei ? Dar a mitocaniei cine ar putea fi ?

 12. Bahu Răspunde

  @unu : altu’ ?

 13. Bahu Răspunde

  Hai s-o lăsăm “baltă” !

 14. Alex Răspunde

  @Altu’. Ai scris si tu vreo doua randuri? Cum de nu le-am vazut? Poate nu le-o fi afisat la timp administratorul site-ului. Sa stii ca sectele nu-mi plac, cu insectele e altceva. Inca nu m-am gandit sa las lumea asta atata timp cat mai exista Unu’ sau Altu’. Sa nu-ti uiti numele ca vreau sa vad ce-mi mai sugerezi. Pe curand, dar pe prima pagina daca nu ai nimic impotriva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.