Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Începe aglomerația la vămile Petea și Urziceni. Recomandările Poliției de Frontieră

Ca urmare a faptului că în perioada Pastelui Catolic, traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei, începand din această seară, ora 23.00, odată cu reluarea traficului, se preconizează o creştere a numărului de automarfare care se prezintă în punctele de trecere a frontierei pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa cu Ungaria.

,,Astfel, în limita configuraţiei acestora şi, în funcţie de trafic, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieşire în/din ţară, pentru ca formalitățile de frontieră să se efectueze cu operativitate. Menţionăm că la frontiera cu Ungariaformalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, sens în care Poliția de Frontieră Română  tine legatura cu autoritatile ungare in vederea alocarii, in comun, de personal suplimentar pentru acoperirea tuturor liniilor de control în punctele de trecere a frontierei cu Ungaria”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Poliţia de Frontieră recomandă în continuare şoferilor de autocamioane tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise tranzitului de mărfuri la granita cu Ungaria (P.T.F. Nădlac II, P.T.F. Nădlac PTF Turnu P.T.F. Vărşand, P.T.F. Borş, PTF Petea), astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor.

Sursa: Politia de Frontiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.