Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Razie la cluburile și discotecile din Satu Mare. Peste 200 de tineri, legitimați

În prima zi a minivacanței, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au organizat o acțiune în municipiul Satu Mare, în zona discotecilor și a barurilor.

În seara zilei de 28 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale, investigare a criminalității economice, ordine publică și poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o acțiune în municipiul Satu Mare, în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii fenomenului criminogen înregistrat în zona și în incinta discotecilor, barurilor și altor unități de alimentație publică cu profil similar, în special a celor comise pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psiho-active.

Astfel, polițiștii au legitimat 208 de persoane și au aplicat 19 sancțiuni contravenționale având o valoare de peste 11 000 de lei, din care 11 au fost aplicate la Legea 61/1991 și 2 la Legea 333/2003.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind aplicate 9 amenzi la OUG 195/2002, în valoare de 1 740 de lei, fiind ridicat și un certificat de înmatriculare.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. Bogu Răspunde

    Razie in homoteca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.