Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Tânăr prins la volan fără permis de conducere. Conducea pe strada Careiului

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au oprit pe strada Careiului din Satu Mare, în data de 6 aprilie, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Satu Mare. În urma efectuării controlului, polițiștii au constatat că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie și totodată, au stabilit că acesta nu este la prima abatere de conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au dispus reținerea persoanei de la volan pentru 24 de ore în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

2 comentarii

  1. sorin Răspunde

    Buna acum 1 si 2 luni am fost prins la volan fara a poseda permis de conducere ce se va intampla mea dat. 2 cu suspendare in fiecare luna sa ma prezint la probatiune din care mea dat un curs de calificare care nu am posibilitate sal fac ce se poate intampla risc sa fac inchisoare sau imi da cu suspendare

  2. Nino nino Răspunde

    La cat esti de agramat, eu nu ti-as da permis niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.