Ultima actualizare: azi, 19:42
Locale

Turnul Pompierilor se redeschide publicului. Când va putea fi vizitată clădirea

După ce a fost închis pe timpul iernii, Turnul Pompierilor din municipiul Satu Mare se redeschide publicului. Anunțul a fost făcut de Primăria Satu Mare.

,,Unul dintre simbolurile orașului Satu Mare, Turnul Pompierilor, închis pe timpul iernii, se deschide vizitatorilor de marți, 17 aprilie. Clădirea va putea fi vizitată de marți până vineri în intervalul orar 14.00-20.00, sâmbătă între orele 12.00 și 16.00, duminică de la 14.00 la 20.00, iar luni edificiul va fi închis”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Satu Mare.

 

4 comentarii

 1. Alex Răspunde

  Nu s-ar putea monta o camera Web acolo in varf?

  • Radu Budă Răspunde

   Nu deoarece zona respectiva e adiacentă celei cu cea mai mare infracționalitate numita Horea6. Doar n-ați vrea sa stați pe net săi vedeți pe cei de la poliție cum rad și socializează cu toți tuciurii zonei.
   De ce crezi ca nici in zona casei de moda nu exista camere de filmat? Același motiv.

 2. Roza Răspunde

  Poate ar fi potrivita si igienizarea parcului din preajmă dacă tot este vorba despre un obiectiv emblematic pentru orașul nostru. Efortul susținut al Florisalului si efortul educativ al cadrelor didactice de la liceele din preajmă poate ar ajuta. Copii trebuie educați sa respecte mediul si munca celor de la Florisal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.