Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

Veste proastă. S-a scumpit prețul biletelor și abonamentelor Transurban

Veste proastă pentru sătmăreni. Transurban anunță că, începând de luni, 16 aprilie, majorează tarifele de călătorie pentru mijloacele de transport urban, pe raza municipiului Satu Mare. 

Este vorba despre o majorare de aproximativ 25 la sută, iar astfel, prețul biletelor va crește începând de luni de la 2 lei la 2,5 lei, în timp ce prețul prețul abonamentelor se majorează de la 65 de lei la 80 de lei.

De asemenea, biletul valabil pentru o zi întreagă pentru toate liniile s-a scumpit de la 5 lei la 7,5 lei. Mai mult, se majorează și abonamentul subvenționat pentru elevi.

6 comentarii

 1. Cristian Răspunde

  Jenant. Suntem orasul cu cele mai scumpe bilete de autobus din tara. Platim pentru un bilet mai mult ca la Cluj OradeA Arad localitati mult mai mari si sa nu uitam de rable de autobus mana a patra avem.

  • Gomes Răspunde

   Vorbesti prostii. La Oradea biletul e 2,5 lei, la Arad e 3 lei, Alba Iulia 3 lei. La Baia Mare a fost o propunere de majorare la 2,5 lei insa respinsa de Consiliul local. Deci despre ce vorbesti? Te-ai trezit vorbind ca proasta-n pl!

   • proasta-n pl Răspunde

    Oraşele menţionate de tine sunt cu pensionari mai bine plătiţi,cu angajaţi mai bine plătiţi deci raportat la venituri 2,5lei e mai mult decât 2,5 la Oradea sau Cluj.Apropo,un loc de parcare permanentă într-o parcare din Cluj(de cartier,supraetajată) e 65lei/an la ultimul nivel şi 110lei pe an la etajele inferioare.

 2. Dr.Gen. Bujor Răspunde

  Pot stiu si vreau este crezul meu. Multumesc lui Coica si lui …ea. Ma recomanda CV -ul Satmareni in schimb sunt buni de plata. Asta e. Faceti si voi ca mine.

 3. Succes Răspunde

  In Brasov, in luna martie a.c., pretul pentru o ora pe orice mijloc de transport in comun era de 2 lei.

 4. Minunat Răspunde

  Se scumpesc biletele si abonamentele, dar serviciul oferit e jalnic: autobuze vechi, iar cele noi iau foc in ultima vreme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.