Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Accident la Livada. Copii loviţi de un camion pe trecerea de pietoni

Accident la Livada. Doi copii au fost loviţi în această dimineaţă pe trecerea de pietoni de lângă un magazin ABC. Copiii mergeau spre şcoală.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi ambulanţă care le-au acordat prim ajutor copiilor.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 39 de ani care conducea un camion, s-a oprit la trecerea de pietoni să acorde prioritate unor copiii aflaţi în traversarea străzii, dar au apărut încă doi copii pe bicicletă, o fetiţă 9 ani şi băiat de 11 ani, pe care i-a lovit uşor. Copiii au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Şoferul nu consumase alcool.

Vom reveni cu detalii.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    I-aș bate pe părinții celor doi copii, deoarece nu i-au învățat pe copii că este interzis să traversezi strada PE BICICLETĂ, pe trecerea de pietoni!!!
    Sunt anumite traversări și pentru bicicliști, marcate și semnalizate corespunzător, dar pe trecerea de pietoni nu au voie să traverseze!!!!

  2. PALI Răspunde

    problema este ca , cam 90% din pietoni ( mai ales scolari care isi butoneaza telefonul ) si biciclisti CRED ca pe trecerea de pietoni sunt aparati de un fel de zid si pasesc , fara niciun fel de asigurare, in fata autovehiculelor de la numai 1 m sau mai putin . Politia ar trebui sa-i amendeze si pe pietonii care traverseaza strada fara sa se asigurare ,de multe ori si in locurile fara trecere de pietoni ( vezi colturi de strazi , etc .) nu NUMAI pe soferi !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.