Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Bani europeni pentru noile afaceri. “Start Up Plus în Nord-Vest” se lansează la Satu Mare

Camera de Comerţ , Industrie şi Agricultură Satu Mare vă invită la evenimentul de informare cu privire la oportunităţi de finanţare a afacerilor prin proiectul “Start Up Plus in Nord-Vest” implementat  de Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din Bistriţa, Baia Mare şi Satu Mare, Universitatea de Stiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca şi  Centrul pentru Politici Publice.

Evenimentul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ  din Satu Mare, str Decebal nr 4, sala 101, joi 10 mai a.c., de la orele 12.00.

Proiectul “Start Up Plus in Nord-Vest” este finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman, Axa prioritară “Locuri de munca pentru toţi”, Operaţiunea “Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană”.

Proiectul se adresează persoanelor care doresc să iniţieze o afacere non-agricolă, în mediul urban din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu-Mare şi Sălaj). In urma implementarii proiectului vor rezulta:

  • Minim 126 noi locuri de muncă create
  • 63 IMM-uri finanţate cu max. 178.000 lei fiecare
  • Cel puţin 550 persoane (angajaţi | inactivi | şomeri) vor beneficia de sprijin pentru dezvoltarea competenţelor antreprenoriale.

La acest eveniment vor participa membri ai echipei de proiect, consultanţi, tineri antreprenori, autorităţi, mass-media, persoane interesate de serviciile oferite de proiect.

Veţi afla informaţii despre proiect, vă veţi putea inscrie pentru a participa la cursurile de formare şi la concursul de planuri de afaceri, vi se vor împărtăşi  poveşti de succes din lumea antreprenorilor şi alte informatii utile pentru viitorii sau actualii antreprenori.

Un comentariu

  1. AiDeViataNoastra Răspunde

    Daca ii vorba de firme non-agricole ce cauta USAMV-ul la eveniment?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.