Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Bărbat, de 61 de ani, prins cu ATV-ul fără permis şi numere de înmatriculare

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție comunal Viile Satu Mare au identificat, în trafic, un bărbat, de 61 de ani, din Viile Satu Mare care conducea un ATV, neînmatriculat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Frank Rizzo Răspunde

    Mare descoperire! Curios ca nu descoperă:
    -bolizii sfidatori ai oricărei legi de circulație ce zboară ca niște cretini fără creier pe șosele cu numerele de înmatriculare WBR ai clanului Huszti Huși;
    – transporturile ilicite de material lemnos din comuna, tăierile ilegale de copaci, hoți, spărgători de case, corupția enorma din primărie, spălarea de fonduri prin proiecte ridicole cum de ex este idioțenia de parc recent construit de care nu are nevoie nimeni deși in localitatea cu pricina nu exista trotuare, rețea de gaze naturale, ambulantă etc.
    Un om de 61 de ani a distrus imaginea comunei ca sa va zic.

  2. Primaru tractorist Răspunde

    Kus sa fie….sa nu afle lumea de mismasuri si lemnu taiat. Si nici de biznisu cu parku, ca ala e bun acolo ca se pot mulge bani cu intretinerea. Ce naiba…abia am scapat de fosta secretara ca aia nu accepta mismasurile si acum se trezesc unii sa scroe la ziar. Szegyen….ca noi suntem de la tulipan si kus la mindenki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.