Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Creme profesionale de la Bruno Vassari pentru ten uscat și deshidratat

Căldura din zilele de vară poate fi o cauză a tenului uscat și deshidratat. Atunci când pielea este uscată trebuie să fim atenți la factorii externi sau interni care au afectat textura și aspectul ei. Pielea uscată îți poate crea o stare de disconfort, uneori de mâncărime sau de sensibilitate.

Femeile nu suportă să aibă tenul uscat și deshidratat pentru că aspectul acestuia este inestetic, obosit, iar în plus, este predispus la formarea timpurie a ridurilor. Pentru a preveni deshidratarea tenului în timpul verii sunt necesare creme hidratante, cu factor de protecție solară, care să protejeze pielea de radiațiile ultraviolete.

Multe persoane au probleme cu uscarea tenului din cauza stilului de viață pe care îl duc și mai ales datorită obiceiurilor greșite de îngrijire a pielii feței. Există și o serie de factori externi care pot afecta negativ tenul, dintre aceștia fac parte: căldura, soarele, frigul. Psihicul are și el un efect asupra sănătății pielii, și de asemenea nutriția și tuburările hormonale.

Cel mai bun tratament pentru tenul uscat și deshidratat

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare se fac tratamente faciale pentru orice tip de ten cu produse Bruno Vassari. Aici poți găsi o gamă variată de produse de îngrijire a tenului, care sunt create special de acest brand, pentru a rezolva problemele tenului.

Bruno Vassari a primit premiul de ,,Cel mai bun brand de cosmetice profesionaleˮ la cel de-al IX-lea Congres de Medicină Anti-Aging.

La salon se pot cumpăra produse Bruno Vassari pentru pielea uscată și deshidratată, care oferă următoarele avantaje:

  • Conțin elemente active, nutritive, necesare pielii, care sunt 100% naturale.
  • Curăță și hidratează tenul.
  • Calmează și relaxează pielea feței.
  • Elimină ridurile de pe față.
  • Ajută la oxigenarea celulelor țesutului cutanat.
  • Previn formarea ridurilor.
  • Tratează problemele inestetice ale tenului.
  • Îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii.
  • Refac vitalitatea tenului.
  • Îmbunătățesc structura și aspectul pielii feței.

Astfel de produse sunt ideale pentru o bună îngrijire a pielii, indiferent de problemele tenului. Ele pot fi utilizate atât pentru prevenirea deshidratării tenului cât și pentru tratamentul tenului uscat. Îngrjirea tenului se face din timp, nu doar atunci când el este deja deshidratat. Atunci când pielea pierde din umiditate și lipidele nu mai pot compensa pierderea, devine mai sensibilă, are un aspect palid și uscat. Pentru a preveni uscarea pielii trebuie să se bea suficientă apă și să se folosească și creme profesionale pentru îngrijirea tenului.

Din cauza îmbătrânirii organismului pielea devine mai sensibilă, mai subțire și deshidratată. Pentru a preveni această problemă sunt recomandate cremele Bruno Vassari care au proprietăți nutritive și hidratante. De asemenea, anumite medicamente pot afecta echilibrul de umiditate și lipide din piele, ceea ce poate favoriza uscarea tenului. Toate persoanele care au nevoie de îngrijirea tenului pot alege astfel de produse de brand, pentru că rezolvă toate problemele pielii feței.

Cumpără de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center cele mai bune produse Bruno Vassari care ajută în tratamentul tenului uscat și deshidratat!

Produse pentru curățarea și hidratarea tenului:

  • Laptele demachiantInstant Cleansing Milk are ingrediente naturale care hrănesc, calmează și hidratează tenul mixt și tenul normal.
  • Loțiunea Toning Lotion este recomandată pentru curățarea și hidratarea tenului, pentru eliminarea ridurilor de expresie. Conține retinol, colagen, elastină și vitamina E, care au proprietăți benefice asupra pielii.

Ser pentru hidratarea pielii:

  • Bruno Vassari a creat serul Multi-Molecular Hyaluronic Filler care previne deshidratarea pielii, formarea ridurilor pe față. Serul are capacitatea de a reface elasticitatea și fermitatea pielii.
  • Un alt ser care previne deshidratarea pielii și îmbătrânirea prematură a tenului este Breathing Skin Serum. Acest produs intensifică oxigenarea celulelor țesutului cutanat, combate atacul nociv al radicalilor liberi care pot afecta frumusețea tenului. Serul are proprietăți revitalizante asupra pielii, iar în plus oferă și protecție împotriva razelor ultraviolete puternice din timpul verii.

Creme hidratante pentru ten:

  • Anti-stress Daily Cream este o cremă creată de Bruno Vassari pentru tenul uscat și deshidratat. Are nutrienți care hrănesc pielea (oligoelemente și vitamine) și care restabilesc structura pielii. Crema este recomandată și pentru tenul normal și mixt. Oferă rezultate vizibile de îmbunătățire a aspectului tenului.
  • Aqua Genomics Sorbet Light este o cremă hidratantă care poate fi folosită pentru orice tip de ten. Persoanele care își doresc o hidratare normală a pielii trebuie să aleagă această cremă.
  • HA50X Hyaluronic Cream Pollution Neutralizer este o cremă ideală pentru protejarea pielii de factorii poluanți. Pielea are nevoie de această cremă pentru a nu se usca și deshidrata din cauza factorilor externi. Crema reduce producerea de melanină și încetinește pătrunderea substanțelor nocive în straturile pielii.
  • Aqua Genomics Sorbet Rich este o cremă hidratantă foarte bună pentru tratamentul tenului uscat, sau care are un deficit de umiditate. Crema conține elemente active care restabilesc și mențin echilibrul apă-lipide.
  • Vitamin Eye Cream este o cremă pentru pielea din jurul ochilor. Cu ajutorul ei se poate preveni formarea ridurilor și uscarea pielii. Crema are nutrienți care ajută la revializarea pielii și îmbunătățirea aspetului ei.

Te așteptăm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a face tratamente faciale cu efecte vizibile, cu produse Bruno Vassari!

Adresa este: Strada Andrei Mureșan, Nr. 23, colț cu Strada Avram Iancu, Nr.58.

Telefonul: 0374 490 681.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.