Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Cu avionul pe litoral. Curse Tarom de la Satu Mare la Constanța!

Sătmărenii vor putea merge la mare din acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

Biletele pentru cursele Tarom se pun în vânzare începând cu data de 1 iunie 2018. Acestea pot fi achiziționate, la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate tarifele incluse. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

Primul zbor spre litoral, din acest sezon estival, va avea loc în data de 3 iulie, iar ultima cursă în data de 16 septembrie.

Cursele se vor desfășura cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri. Aeronava care îi va duce pe sătmăreni pe litoral va pleca din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 9, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului va fi de o oră și 40 de minute.

Biroul de presă al Consiliului Județean Satu Mare

 

8 comentarii

  1. Mihai Pop Răspunde

    Ca de obicei, dl Fechete tace si face… . Le-a luat fata inca o data la baimareni, in nici trei ani a reablilitat aeroportul, creat curse de marfa, zbor de londra si acum asta. BRAVO.

    • Unu' Răspunde

      Da, felicitări, frumoase realizări!
      Dar … de unde avem noi transport de marfă pe aeroport?

    • Adriana Răspunde

      adevarat ce spuneti D-nule Pop , doar ca , se pare , ca acest gen de persoane cu un astfel de istoric in activitate nu este agreat si apreciat de catre cei care ar trebui sa o faca pentru a – i pastra in echipa care vrea sa faca ceva pentru comunitate …altele sunt principiile , din pacate !

  2. Mihai popcorn Răspunde

    Intra pe site sinvezi preturile,…. cine a gresit?

  3. Rudy Răspunde

    La preturile care sunt la bilete nu se va inghesui nimeni sa mearga cu trenul din Satu Mare cu avionul. Nu e 40euro dus-intors…. E mai mult decat dublu…

  4. unu Răspunde

    preturile pornesc de la 110 euro dus-întors, pentru 2 adulți și un copil mai mare de 12 ani costă, în lei, 1.540 lei. Dacă ai 2 copii ajungi la 2.000 lei cam mult totuși

  5. Paku Iosif Răspunde

    Minciuna, acuma vrut cumpar dus intors si costa 110 euro, de banii aia imbat la tren.

  6. Nicolae Răspunde

    Rudy, cam ce ai vrut sa spui cu “cu trenul din Satu Mare cu avionul”???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.