Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

FOTO. Crosul Familiei a avut loc duminică, la Satu Mare. Cine sunt câștigătorii

Primăria Municipiului Satu Mare alături de sponsorii principali ai Zilelor Orașului Satu Mare, AUCHAN și Aushopping Satu Mare și în parteneriat cu Societatea Carpatină Ardeleană, Pro Racers Satu Mare, Asociatia Multisalva au reușit pentru prima dată să organizeze cu succes în Satu Mare un cros al familiei, Auchan Family Cross.

Au răspuns invitației la alergare 18 familii, 16 familii formate din 2 membrii și 2 familii din 4 membri. Astfel că, astăzi, 27 Mai, începând cu ora 11.00, participanții s-au adunat în Piața 25 Octombrie de unde au pornit în pas de alergare sau pe bicicletă spre Hipermarketul Auchan.

Traseul a fost presărat cu hohote de bucurie, încurajări și mici momente amuzante, iar cei 3 km de traseu au fost parcurși fără provocări care să îi pună pe concurenții mai mici sau mai mari în dificultate.

Primii  care au ajuns la linia de finish au fost membrii familiei Kurtinecz care au parcurs traseul în 13 minute și 12 secunde, i-au urmat membrii familiei Bojuc care au înregistrat 14 minute, iar pe locul III s-au situat membrii familiei Hodas care au parcurs traseul în 14 minute și 38 de secunde!

Răsplata efortului depus de cele trei familii câștigătoare a fost pe măsura competiției, fiind acordate următoarele premii:

  • Premiul 1: 2x Cups Trotineta adulti cu suspensie + 1x Cups Trotineta copil;
  • Premiul 2: 1x Cups Trotineta adulti cu suspensie + 1x Cups Trotineta copil;
  • Premiul 3: 1x Cups Trotineta copil;

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.