Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO. Fără improvizații! Proprietarii de terase trebuie să respecte condiţiile impuse de Primărie

Primăria Satu Mare a aprobat vineri amplasarea a 35 de noi terase în municipiul Satu Mare. Primarul Gábor Kereskényi a atras din nou atenția că toți proprietarii de terase trebuie să respecte condiţiile impuse de Primărie privind aspectul civilizat al acestora, întreţinerea, curăţenia şi înfrumuseţarea spaţiilor ce le deţin. Totodată, terasele amplasate pe domeniul public nu mai pot fi încojurate de gărdulețe, podiumuri sau alte ”anexe” de acest fel.

“ Terasele sezoniere fac parte din peisajului urban a fiecărui oraș și au ocupat rapid mare parte din domeniul public, mai ales după ce a fost interzis fumatul în interiorul localurilor. În ultimii ani însă și în municipiul Satu Mare, diversitatea formelor, dimensiunilor și culorilor ce caracterizează aceste terase a devenit deranjantă, încât peisajul pare a fi scăpat de sub control. Am acordat aviz favorabil pentru amplasarea acelor terase care respect aliniamentul impus de noi, a celor care sunt recondiționate sau igienizate, a celor care nu îngrădesc circulația pietonilor și care nu afectează siguranța imobilelor învecinate, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Pentru a obţine avizul de amplasare a teraselor sezoniere, agenţii economici trebuie să depună mai multe documente care să conţină în mod obligatoriu autorizaţia de funcţionare emisă de Primăria Municipiului Satu Mare.

2 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Patronii de baruri din Satu Mare fac ce vor, încalcă legile, oare de ce??? CUI DAU ȘPAGA????

  2. cetatean Răspunde

    Sper ca ne scapati si de cersetori. Nu poti sta linistit pe terasa fara sa te deranjeze, pe langa ca au o duhoare, mai au si un tupeu maxim. Groaznic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.