Ultima actualizare: ieri, 23:38
Locale

FOTO. În două săptămâni, serviciile subordonate Primăriei se mută în magazinul Someşul

În aproximativ două săptămâni, serviciile Primăriei Satu Mare se mută în ultimul etaj al magazinului Someşul.

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi că lucrările sunt efectuate în proporţie de 95%, se aşteaptă doar sistemul de dirijare a publicului.

Aici vor fi mutate Serviciul de Evidenţa Persoanelor – buletine, Serviciul de Stare Civilă, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale – impunere auto şi casierie, Administraţia Domeniului Public- serviciul parcări.

 

9 comentarii

 1. Rodica Răspunde

  Ca la noi , la nimeni ! Sa muti tu servicii subordonate primariei intr-un centru comercial ? Bag seama ca veti plati si o chirie frumoasa acolo ! Atatia sunteti ca nu mai incapeti in ditamai cladirea ? Da va ajung banii , sau ne mai inventati ceva taxe ?

  • Satmarean Răspunde

   Si la Bucuresti serv pasapoarte s-a mutat in mall! Deci ne-au luat-o altii fata.

  • escape Răspunde

   Spațiul a fost acordat în folosință gratuită pentru următorii 10 ani.

  • Dada Răspunde

   Ia un Xanax Rodico si relaxeaza-te. Sau vino la distractie de zilele orasului. Stiu ca nu-ti place ca ungurasul asta a facut in 2 ani cat romanasii tai intr-un mandat, dar… asta e.

   Nota-bene: daca tot stai pe net toata ziua, nu stiu cum de n-ai citit ca este vorba de un contract de comodat (adica GRATIS). No, somn ushor draga!

 2. Satmarean Răspunde

  Este un lucru bun . Multi comentau ca treb sa alerge de la o institutie la alta,acum aceasta probl s-a rez. Ramane insa o alta : locurile de parcare!!! Unde vor parca toti care vor veni sa-si rez probl acolo? Chiar daca iti lasi masina si vrei sa mergi pe jos ,dar unde s-o lasi? Eventual….pe centura…..cand va fi gata!!!!

  • abc Răspunde

   Și rămâne problema că dacă nu merge scara rulantă și liftul (pană de curent, defecțiune etc.) cum urcă cei în vârstă, mamele cu copii în cărucioare și handicapații la kukurikuuu? Le ia Gabika în brațe și le cară sus?

 3. Ardelean Răspunde

  Bine ca aici se trag in poza citimanajeru si gumisu….da pe balamucul de pe Goga nu se incumetsu, sa nu-si murdareasca anvelopele din picioare.

 4. Rodica Răspunde

  Pentru cei la care informatiile se rezuma doar pe net si cele mai bune carti beletristice se citesc prin birturi , un sfat – dar nu obligatie – ar fi sa se documenteze din mai multe surse si acelea credibile ! Intrucat subiectul este amplu si nu se rezuma la un simplu contract de comodat ( care in anumite conditii este lovit de nulitate) intre partile contractante ( care iarasi , sunt discutabile ) , iar dedesubturile acestor afaceri nu sunt pentru orice novice , ma rezum sa spun ca toti au dreptate , fiecare in felul lui ! Cat priveste identitatea primarului – nu ma intereseaza – , intrucat toti locuitorii acestei tari sunt cetateni romani ! Ca unii mai au si dubla cetatenie si-si dau in stamba terfelind-o pe una dintre ele, e alta discutie , pe care o poate rezolva legislatia ! Stati flexati si relaxati , ca sa citez pe cineva ! Ghiciti pe cine , daca tot sunteti asa cititi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.