Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Lucrările la ,,Groapa lui Gyuszi”, aproape finalizate

Lucrările la platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu sunt aproape de finalizare, joi urmând ca aici să se instaleze Târgul Meșterilor Populari.

În locul lemnului Tekk, groapa lui Gyuszi a fost reabilitată cu ajutorul unui material ,,proaspăt”, compus din plastic și lemn.

,,Știm că mai sunt multe de făcut, dar pas cu pas redăm frumusețea Centrului Nou și Vechi al orașului!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

12 comentarii

  1. dan Răspunde

    Cat o sa tina si astea daca structura pe care a fost montat acest WPC nu a fost schimbata? Peste 2 ani cand iar vor fi probleme cine va raspunde? Cat are garantie lucrarea? Se fac lucruri doar de dragul de a se face,sa aiba cu ce scoate ochii prostimii…

    • Unu' Răspunde

      Dacă erai puțin atent la subiect de la început, știai deja că s-au făcut unele lucrări de reparații și la structura respectivă! Acuma cât or ține, vom vedea, dar nici să nu ne tăiem cu lama că, vezi-doamne, mâine ne-om rupe picioarele în groapă!

      • dan Răspunde

        Daca erai atent la cum s-au facut lucrarile efectiv,nu doar din ce s-a scris in presa,stiai ca nu s-a inlocuit chiar toata structura deteriorata . Se putea vedea clar ca acest WPC a fost pus pe o structura in mare parte putrezita. Dar nah…trebuie sa te afli in treaba sa comentezi. Oricum probabil ca nu prea ai ce face la jobul
        caldut de la stat.

        • Unu' Răspunde

          Probabil … Dar nu-i treaba ta!

        • matroz Răspunde

          @dan:stai cuminte amice.Daca te iei in gura cu unicul,singurul,nemaipomenitul “unu’,te alegi cu raie,nu mai scapi de el.E un fost tractorist care nu a putut ajunge taximetrist si a ramas saracul doar …trist?.

          • dan

            :))))))
            Eu unu’ nu ma pricep la polemica,doar ma gandeam ca dupa atatia ani in care toate s-au facut aiurea in orasul asta,era sanatos sa fie facut ceva cum trebuie. Fara suparare,dar e si treaba mea pentru ca locuiesc si platesc impozite aici…din care probabil Unu’ sau Altu’ isi ia leafa.

  2. Norick Răspunde

    Iar’ veniti cu prostia asta de ” lemn Tekk ” ??? Nu aveti fratele nostru cel mare Google la indemana ??? :-)))

    • y Răspunde

      @Norick, este codat la ei sau poate s-a terminat ”porția” zilnică de net.

      • Norick Răspunde

        @y : cu codatu’ este nasol. Trebuie să fii specialist IT. ☺️
        Așa, că rămâne faza cu “s-a terminat netu’.”. ☺️ ? ?

  3. Bambilici Răspunde

    Se schimba scandura pe maidan, iti dai seama…?!?

  4. matroz Răspunde

    @Norik@y:Ca tot le codati voi din zona puterii…I-a decodati chestia asta:de ce si-o fi luat primarul nostru iubit consilier, un fost angajat SRI cu grad de colonel?Nu putea sa-l ia pe director ca i l-a suflat Pataki mai devreme.
    Ce ai tu si nu am eu?Intrebare intrebatoare!!?

    • Norick Răspunde

      @matroz : nu stiam , nu ma pricep si in ultimul rand nici nu ma-ntereseaza… :-)))
      Seara placuta ! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.