Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Măturător stradal ,,de generație nouă”, la Satu Mare. Praf în ochii sătmărenilor

Cu toate că, de regulă, un măturător stradal îndepărtează praful și mizeria într-un mod eficient, la Satu Mare aceste utilaje au început să o ia razna. În loc să curețe străzile, împrăștie praful în ochii oamenilor.

O astfel de situație a fost surprinsă în municipiul Satu Mare. Un angajat Florisal a ieșit să curețe străzile, însă tot ce a reușit a fost să lase în urmă mai mult praf decât ar fi sesizat oricine că există înainte de pornirea utilajului.

 

16 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Si ce bani frumosi primeste Florisalul de la Primarie pt acest praf imprastiat. Nu-i asa domnule primar? Raspunde cineva pt asta? Se sesizeaza cineva ?Autoritatile, poate Curtea de Conturi sau altii? Domnii consilieri sa nu fie deranjati cu astfel de probleme, ei oricum nu au nicio responsabilitate si cand voteaza o hotarare oricum nu stiu ce voteaza.

  2. Hex Răspunde

    Normal ca nu e curios nimeni.
    Banii sa iasa…in rest..
    Conducere zero barat.

  3. Ana Poda Răspunde

    Florisal isi bate joc de satmareni nu numai prin faptul ca acele ”autospeciale” ridica praful pe care-l ”livreaza ” gratuit satmarenilor,care stranuta ”fericiti” de ”cadoul” primit,dar daca treceti pe langa blocul UH 10 din Micro 17,puteti observa in fata acestui bloc o adevarata jungla,necuratata de zeci de ani,spini si boscheti cat blocul si iarba netaiata,desi in zona au fost cei cu ”coasele” de la florisal,insa nu s-au sinchisit sa curete,iar deseurile menajere trebuie sa le transporte pana langa blocurile de pe str,L.Blaga,intrucat locul de depozitare a deseurilor de langa blocul UH 10 s-a desfiintat !!Domnule primar, e posibil asa ceva ????!!!!!!

  4. cetatean Răspunde

    Dna Ana, problema și mai mare este că praful nu e ”gratuit”, ci e pe banii noștri, ai sătmărenilor!

  5. MAE Răspunde

    Săi fut în gură pe toții ,bine câ au bani de zilele orașului PTR toți alcolisti și Drogați dar PTR orașul asta nu se face nimic (ar trebui ca acesstă madinâ de curățat să sibă un sistem de udare cu apă să nu facă praf !!!!!!fraieri ce sînteți !!!!!

  6. vio Răspunde

    Buna
    Suntem nemultumit pt asta trebue sa ne adresam
    consilierului din consilu local la care apartinem si a primit votul nostru.

    Votul tau are valoare daca e folosit la votare !

    • Johny Cash Răspunde

      Tu vorbești de consilieri locali? Adică de cei care au aprobat taxa suplimentară de salubrizare ILEGALĂ și pe care NICI DUPĂ UN AN NU AM PRIMIT ÎNAPOI! Eu mai degrabă aș fi curios cine anume dintre ei se regăsește pe statul de plată al Florisalului de vreme ce tot ce vrea mușchii lui Pușcaș trece prin consiliu, nemodificat. Și asta indiferent de cine-i primar.
      Și să-mi spui te rog de care consilie aparținem fiecare pentu că după cunoștiințele mele drept slăbuțe ei nu se împart pe zone. Doar când e campanie și au nevoie de voturi.

  7. Ardelean Răspunde

    Fix pix….fraierii sa plateasca in continuare. Poate daca vrea sitimanajeru si gumisu va mai spala Florisalu odata strazile, ca militzia mea locala le poate bloca cand vor muschii mei.

  8. ssuta Răspunde

    veniti si cu solutii, cred ca porneste de la noi constiinta, eu zic ca ar trebui doar spalare

    • comentator Răspunde

      Măi dar figură mai ești! Noi să venim cu soluții. Dar avem ditamai firma superspecializată, ca ei nu e nimenea!

    • Ardelean Răspunde

      Sa incerce sa batatoreasxa praful cu tractoarele lor….e o solutie si asta. Ca plateste polgaru, gumisu si sitimanajeru

  9. Liliana Răspunde

    Praf in ochi atat la propriu cat si la figurat!
    DNA sa fie pe faza macar de Craciun ca Pastele au trecut!
    Si au trecut atatea Sarbatori de Paste si de Craciun ……

  10. Clujeanu Răspunde

    Să fim înțelegători, complexul PLATINIA papă bani mulți, să-l mai păsuim, mai luăm noi de la gură să poată săraci patroni FLORISAL să mănânce și ei o bucată de pâine.
    Da–aș mu-e cu picamăru la toți cei implicați in rah-tul ăsta, si nu sunt puțini.

  11. Alex Răspunde

    Poza nu e rea, surprinzand bine fenomenul maturatului mecanic. Ar fi trebuit totusi sa fie setata data si precizat cumva locul. Eu nu cred ca utilajul e de vina ci lucratorul de pe el . El ar fi trebuit sa inceapa de pe axa drumului si apoi succesiv sa mearga inspre margine, astfel nu ar fi ridicat atata praf. Se poate observa ca in spatele utilajului ca suprafata este aspirata, semn ca utilajul isi face treaba. De remarcat este totusi suprafata denivelata, caz in care acest tip de utilaj isi arata limitele.

  12. Al Răspunde

    in “jeneral” florisalu’ isi face “bine” treaba ! inclusiv maturatorii care iau un ban cinstit pe spinarea noastra ! jenant !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.