Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Tencuială căzută de pe un bloc din municipiul Satu Mare

Panică în municipiul Satu Mare. Câteva bucăți de tencuială s-au desprins de pe un bloc și au căzut pe trotuar.

Totul s-a întâmplat în această după-amiază, marți, 22 mai, pe bulevardul Lucian Blaga. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, însă oamenii care treceau prin zonă au tras o sperietură zdravănă.

5 comentarii

  1. Concerned Citizen Răspunde

    Problema asta este de mult timp , la toate 3 blocurile , in trecut au mai cazut placile alea sau bordurile care au fost puse acolo nu inteleg de ce , au cazut si nu le pasa nimanui , sunt administratori care cer obligat sume foarte mari de bani pentru “reparatii acoperis” si alte cacaturi fara sens, dar nu se uita la lucrurile importante ca de acest gen, trebuie sa-si bage si ei in buzunar procentul de la firmele astea fantoma de reparatii acoperis, doar din ce o sa-si ia porcul de craciun……
    O sa o pateasca cineva daca nu se iau masuri si nu se scoate “tencuiala” aia, practic is niste borduri sau ce naiba , puse fara sens de un idiot cand a proiectat el pe vremea tovarasului aceste cladiri , poate a fost fumat sau tripat, altfel nu-mi pot imagina de ce au fost puse aceste bombe cu ceas care asteapta sa cada din moment in moment…

  2. Vecinu Răspunde

    Acum sunt curios…era parcare amenajata…primaria numai ia banii sau il si ajuta pe omul caruia i a fost distrusa masina parcata pe loc platit ??

    • abc Răspunde

      @Vecinu, ce te miri? Primăria cum vede un spațiu liber, zbang trage două dungi albe și pune tabla cu parcare. cu plată. Iar despăgubire numai în vise! Blocul e cumpărat de locatari iar proprietarul mașinii păgubite (dacă e cu pagubă mașina, că nu rezultă din articol) nu are decât să meargă la asigurări, să facă hârtiile și să repare mașina. Ulterior poate recupera de la locatari. Dacă are timp, nervi și bani de proces.

  3. Gyuri Răspunde

    Acolo e o anomalie inginerească,o tencuială de 10 cm grosime pe o suprafaţă neaderentă(probabil prefabricate din beton turnat sub presiune).S-a incărcat la grosime pentru a ieşi estetic dar nimeni nu s-a gândit la aspectul siguranţei lucrării.Tot la blocurile ăstea tencuiala balcoanelor e făcută şi pe rama metalică a acestora fără nici o plasă de retenţie a tencuielii şi se desprind continuu bucăţi din aceasta.Vina locatarilor nu poate fi demonstrată pentru că a căzut toată tencuială şi nu se mai poate vedea dacă au fost infiltrări de apă.Altfel ar fi fost dacă primăria ar fi trimis o notificare privind obligativitatea de remediere IMEDIATĂ pe baza observaţiilor şi estimarea riscurilor.Primăria este bine baricadată în birouri din păcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.