Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. Tineri drogați într-un parc din municipiul Satu Mare!

Imagini uluitoare surprinse în municipiul Satu Mare. Trei tineri au fost fotografiați în timp ce stăteau, cel mai probabil drogați și aproape în stare de inconștiență, pe o bancă.

Această scenă a fost surprinsă într-un parc din cartierul Solidarității, iar fotografia a fost postată pe Facebook de activiștii de la ”Etnobotanice Horea”.

,,Tineri Din Satu Mare. Solidarității Triton Parc! Consumatori de Etnobotanice in ultimul hal. Va rog, voi care sunteți parinti, să dați share ca să vadă o lume intreagă unde au ajuns tineri de azi (copiii vostri)! Resping mancarea si igiena pentru a se droga. Bravo, sunteți un exemplu bun”, este mesajul activițtilor.

6 comentarii

  1. una Răspunde

    acest lucru vezi si pe horea si in parcul de la casa de moda chiar azi au fost politistii in curte pe horea cautau pe cineva iar CLIENTII urcau si ieseau linistit din scara blocului cu pliculetele nu au nici un pic de frica nu stiu cum nu fac perchezitii si la traficantii de pe horea distrug viata copiilor si nu numai dupa ce fumeaza aceste droguri ramani paralizati in 5 secunde si asa adorm pe unde apuca toata noaptea fura sparg masini ptr ai inbogatii pe acesti traficanti asa aglomeratie nu ai vazut nici la aeroport zi si noapte asa este pe horea si mai asteapta locuinte politia de ce nu face nimic?

  2. pisti Răspunde

    viitorii membri psd :))

  3. unu Răspunde

    tristi dar asta e adevarul – asta e generatia de dupa 1989 sunt cine vreau fac ce vreau ……………. in cer scuze acele pers care nu intra , dar c-am asta este adevarul la ora actuala tinerilor din ziua de nu le este frica de politie de nimica, sa vedeti de zilele orasului ce va fi …..

  4. Alex Răspunde

    Guvernul polonez a clasificat magazinele de vise ca fiind o ame­ninţare la siguranţa naţională şi într-o singura seara a închis 1200 de astfel de magazine. Nu vinovatiti copii. Scopul este sa poată manipula si asta e cea mai buna metodă sa ii facă pe copii sa nu mai gândească. Sistem infect!!! Cei care participa la asa ceva ar trebui sa plătească cu viața!!!

  5. Satmarean Răspunde

    Daca si guvernul Ro ar face ca cel polonez #rezist ar iesi si ar protesta!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.