Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTOGALERIE. ,,Omul TIR” s-a însurat! Rudi Varga a spus ,,DA” în fața ofițerului Stării Civile

Rudi Varga sau Omul TIR, așa cum îl știe toată lumea, a încheiat socotelile cu burlăcia și s-a însurat. Celebrul sătmărean care trage după el remorci de o jumătate de tonă s-a prezentat astăzi la Primărie și a spus Da în fața ofițerului stării civile.

Astăzi, luni, 7 mai, Omul TIR al Sătmarului, Rudi Varga a devenit soț cu acte în regulă, o dată cu semnarea în Registrul Stării Civile. Rudi s-a prezentat cu aleasa inimii lui la sala de căsătorii din incinta Primăriei Satu Mare. Însoțiți de cei mai apropiați oameni din viața lor, tinerii însurăței și-au unit destinele.

 

13 comentarii

  1. TIR Răspunde

    Rudi si-o mai luat o remorca ???? :))

  2. Vajk Răspunde

    Bai TIR cred ca pe tine teo facut mata in remorca sa pe roata din spate de la remorca

    • Bogu Răspunde

      Asa si? Inteleg ca d-nul TIR a facut o gluma de meltean dar nu inteleg care e jignirea ta? Citez „cred ca pe tine teo facut mata in remorca sa pe roata din spate de la remorca”. Sa inteleg ca mama lui era spontana in sensul ca l-a „FACUT/CONCEPUT acolo” sau l-a nascut in acel loc? Oricum mama ta nu „TEO” facut la biblioteca sau in toaleta scolii pentru altfel stiai poate ceva carte (se imprenta in ADN :-)))) ) si evident stiai ca „TE-O FACUT” se scrie corect. Casa de piatra omului care trage ca un TIR si multa carte si bun simt prostilor si incultilor.

  3. vio Răspunde

    Buna
    Casa de piatra !

  4. nebunu' Răspunde

    zici ca e sora-sa…

  5. y Răspunde

    Măi oameni buni, figuri mai sunteți! Lăsați-l pe Rudi în pace! Atâta bucurie să aibă și el. Îl cunosc personal, e băiat bun nu e ca frații lui ”atleți de buzunare”. E cam încetuc la minte dar e bine intenționat. Mai bine căutați să-l ajutați, nu e el pomanagiu. Casă de piatră să ai Rudi și nu-i băga în seamă pe răutăcioși. Poate ei nici nu știu prin ce greutăți ai trecut. De fapt cred că pe ăia nici nu îi interesează aceste aspecte.

    • Fmarriage Răspunde

      Ce bucurie dom’le? A te căsători este cea mai mare eroare posibila din istoria omenirii. Hârtiile oficiale nu fac decât rău bărbatului. Sa n-ai tu liniște, sa fii mereu intrebat unde ești, ce faci, când vii, unde ai fost, de ce, de unde etc. Cine draci are nevoie de asemenea bătăi de cap când viața oricum îți rezerva ale ei suișuri și coborâșuri. Nu este nevoie de acte pentru ca doi sa poată conviețui decent.
      Rudi asta ca mulți alții și-a f norocul însă ce poți face cu bietul om, tre și el sa guste din Uriașul butoi plin pana la refuz cu rahat marital.
      Biserica și religiile in mod universal au decis cândva ca aceasta este singura soluție/prostie pentru a-și rezolva pe veci clientela infinita de imbecili creduli care sa contribuie necontenit la altarul infinit-financiar al acesteia.
      Dacă exista sau nu momente grele in viața unui bărbat liber e relativ de la caz la caz însă certitudinea ca cel mai trist moment este căsătoria este una fără echivoc.

      • edu Răspunde

        casă de piatră. împreună e mult mai ușor. felicitări. micii cârcotași cu răutățile lor trebuie priviți cu un zâmbet superior. Bravo Rudi. încă odată felicitări pentru alegerea făcută 🙂

  6. cârcotaş Răspunde

    @Fmarriage!Scrii prea corect gramatical pentru câte inepţii spui.Să-ţi dea D-zeu,aşa cum doreşti,linişte şi libertate iar când vei fi căcăcios la fund să-ţi aminteşti că te-ai băgat azi în seamă.

    • y Răspunde

      @cârcotaș, bine ai spus. Și să-și amintească acest cetățean antimarital ce a spus acum când va fi un boșorog care se va târâ în patru labe și se va milogi la colț de stradă sau la vreun azil că n-o să poată să se șteargă atunci nici la kur.
      Ceea ce nu înțelege deșteptul ăsta este că Rudi chiar are nevoie de stabilitate, de un minim de siguranță, de apartenență la ceva sau cineva. Pentru Rudi este ceva, pentru mulți acest lucru este ceva de la sine înțeles.
      Și nu este femeia capul tuturor răutăților așa cum nici bărbatul nu este purtătorul perfecțiunii absolute. Adevărul e undeva la mijloc. Unul are nevoie de celălalt. Ying și yang, știi tu….

  7. vio Răspunde

    Buna
    Casă de piatră !

  8. avu Răspunde

    Stabilitatea lui peste prajit… doamna parca statea mai mult, cu alte prietene in drumul care duce la Strand, sau chiar in fata, asteptand, parca, TIR-urile mai grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.