Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO&VIDEO. Construcția Mallul Nepi evoluează cu pași rapizi. Când se va deschide

Lucrările Mallului NEPI evoluează semnificativ, văzând cu ochii. Muncitorii și utilajele se află zilnic pe poziții, organizarea și rapiditatea cu care se construiește fiind absolut evidente pentru locuitorii municipiului Satu Mare.

Shopping City Satu Mare este planificat pentru inaugurare la finalul acestui an. Centrul va dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri, și va reinventa peisajul regional de retail prin mixul comercial unic, adaptat la nevoile locale, precum și prin modernitatea ansamblului.

Noul mall va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Pe lângă multitudinea de branduri și servicii, centrul va avea o ofertă culinară variată, pentru toate gusturile, într-un spațiu modern de food court cu restaurante, cafenele și terase exterioare.

La Shopping City Satu Mare, vizitatorii se vor bucura și de cea mai bogată experiență cinematografică din regiune, prin inaugurarea unui multiplex ultramodern, dotat cu cele mai noi tehnologii.

Pentru NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare va fi un proiect care va marca și o serie de inovații, aduse pentru prima data în centrele din România. Un exemplu este conectarea terasei exterioare, printr-o pasarelă peste râul Someș, cu zona de promenadă și Centrul Vechi ale orașului, facilitând crearea unor spații exterioare de petrecere a timpului liber, cu vedere unică asupra orașului.

24 comentarii

  1. Macsim Răspunde

    Moare Coica de ciuda!

  2. Florian Răspunde

    Si BUD, poate inchide “chioscul cu etaj “

  3. sm Răspunde

    Asa ar trebui sa se construiasca si podul3 si drumul ocolitor

  4. ion Răspunde

    Nu pot sa cred ca va fi cu spatele spre biserica 😉

    • y Răspunde

      ”Fața” este către Careiului. Dacă e să fim corecți, din punct de vedere urbanistic catedralobiserica neterminată este poziționată aiurea. Dar ei au voie.

      • Unu' Răspunde

        Nu, aici greșiți!
        Biserica este poziționată corect!, ORAȘUL este poziționat incorect față de biserică!
        =))

        • y Răspunde

          @Unu’, consider că asta a fost o glumă.

          • Unu'

            Bineînțeles că a fost o glumă, pentru noi oamenii “normali”, dar poate fețele sfințite au altă părere!

          • beebeekoo

            @y si unu: Ce noroc (pe noi) sa avem asa baieti inteligenti (ca voi) care se gaseste intr-una sa comenteaza 🙂
            Voi, desteptii lu mama voastra, çei mai tari din scara blocului la scris comentarii tampita, ati observat ca toate bisericile au altarul spre rasarit? Oare de ce? Pacat ca nu v-au intrebat pe voi proiectantii aia prosti ca sa ii luminati voi cu nemarginita voastra intelepciune

          • Unu'

            @beebeekoo: Iartă-ne nouă, păcătoșilor, greșalele noastre, atât cele cu voie cât (mai asles) cele fără de voie, dar nu piste tăt să aplică ce grăiești matale!
            Iecscepțiuni de la regulă (doar de aci din satul nost’, că nu prea dai dovadă să-l fi părăsit vre-odată): Beserica greco-catolică de pe 1 Decembrie (aia de lângă policlinică) are altarul spre Nord-Est, Biserica greco-catolică de pe Cloșca (aia de dai în dânsa când cobori podul) – idem, Biserica orto-doxă din Soarelui – idem, Biserica orto-doxă din Carpați II – sud, Biserica orto-doxă din Micro 17 (de lângă Interex) – Nord-Est! Și exemplele pot continua!
            Ș-apoi să ne fie cu iertare, preasfințiia TA, dar mai glumim și noi uneori, oleacă!
            În avans, am executat 50 de mătănii, m-am autoflagelat de 50 de ori cu zbiciul pe spate și am zâs 50 de tatăl-nost și 50 de născătoare și la proxima vizită la beserică oi pune și io 50 de lei la cutia milei! Îi bine așe? Se primește?

        • matroz Răspunde

          @unu:dar cum comentezi furtuna din satmar?Pe asta ai ratat-o !Pacat era interesant si spre deliciul celor ce apreciaza inteligenta artificiala!Hai rogu-te,incerc sa public despre efectul furtunii asupra creerului si nu am exemple!

  5. mae Răspunde

    Asa repede o sà se si închidă

  6. Frusina Fleasca Răspunde

    Va fi un Mall de tip ”hypermarket” ??Un Mall ar trebui sa aiba parcare subterana,nu ?

  7. alex Răspunde

    subterana nu are cum sa faca,nu uita curge Somesul langa viitorul mall……la noi va fii ca la nimeni!

  8. Rozsa sandor Răspunde

    Sasarul este un izvor fata de debitul Somesului

  9. y Răspunde

    @beebeekoo, no comment. Puțin îmi pasă de orientarea altarului lui nenea popa ortodox. Pe tine ar trebuie să te f*tă mai degrabă grija ca acea biserică să se termine odată!
    @Unu’, mulțumesc pentu comentariul tău. De mult nu m-am distrat așa bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.