Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO/VIDEO. Ziua Europei, sărbătorită la Satu Mare

Ziua Europei a fost sărbătorită astăzi la Satu Mare, autoritățile locale pregătind un eveniment deosebit. Manifestarea s-a desfășurat la Monumentul Ostaşului Român din municipiul Satu Mare și s-a bucurat de o prezență numeroasă.

La Monumentul Ostașului Român, cele mai importante instituții sătmărene au participat la oficierea unui scurt serviciu religios în memoria celor căzuți pe front în cel de-al doilea Război Mondial. Participanții, rând pe rând, au depus coroane pe platoul din fața monumentului.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

 

11 comentarii

  1. The One Răspunde

    O naveta de bere pe contul lui Dragnea pentru fiecare soldat scos la parada militara in ziua Europei deoarece nu stiu sincer ce avem de sarbatorit, parca suntem in lumea a 3-a cu infrastructura, invatamantul si sanatatea, cele 3 obiective care ar trebuii sa fie pe primul loc intr-o tara civilizata din Europa…

    • Ghitza Răspunde

      ii sarbatorim pe penalii din administratia satmareana, Silaghi Stef Govor Petric Kereskeny Pataki, tot cei care ne fura de ani de zile intr-una. Asta sarbatorim!

  2. marin Răspunde

    domnule pataki csaba , ce cauta angajatii Consiliului Judetean Satu Mare, in persoana doamnei Manuela Rogoz in timpul serviciului de munca, la manifestarile dedicate acestui eveniment? Si-a luat concediu cumva, si nu stim noi? Si-a facut bilet de voie? Cine il semnase? Cum poate un angajat cu functie de conducere sa iasa cand ii doreste inima din institutie? Regulile nu sunt pentru toti? Va rugam sa luati masuri!

    • Ionel Răspunde

      La Satu Mare este posibil orice lucru ,doar se stie ca esti pontat la serviciu si daca nu ajungi in ziua respectiva. Cartela o trage la aparat colegele de serviciu, iar presedintele si ceilalti care ar trebui sa vegheze nu stiu de aceste treburi! De Manuela Rogoz stim ca este protejata si isi permite sa vorbeasca urat si sa faca ce ii doreste pasarica prin Palatul Administrativ.

    • Alex Răspunde

      Tinand cont de faptul ca Dragnea inca nu a reusit cu legile ptr.salvarea si repunerea in fuctii a hotilor,borfasilor,analfabetilor…etc(toti prieteni de partid)astia trebuie sa fie acoperiti.De ce este parasuta Manuela si Glodeanca la manifestare?simplu sa-l acopere pe puscariasul Govor(vede-ti in fotografii cum sta ca un caine,in spatele astora doua panarame)

    • matroz Răspunde

      @Ghio:chiar ca-mi place!ieri in Satu Mare nu munceau decat udemeristii….Ei a fost prezenti prin reprezentanti!

  3. Kiwi Răspunde

    Psd ul se rupe din interior , poate asta se doreste ……mai ales un grup călare
    echipa lu Mos Craciun si cei de pe str. A
    Pumnul au iesit la atac ….sunt si alte persoane care sunt in timpul serviciului si care se vor mari si tari in primarie .

  4. DACIAN Răspunde

    MA DA MANDRII SUNTERTI ….NUMAI NU STITI PE CE …….

  5. Kiwi Răspunde

    Ha ha echipa mos Craciun si doamma dir Eliade in actiune joaca la rupere !

  6. Altul Răspunde

    Foarte bine ca directorii de institutii si angajati ai institutiilor publice au fost prezenti la manifestare. Ar fi fost si mai bine daca participau cat mai multi satmareni.

    • Unu' Răspunde

      La orele respective, doar asistații sociali (aici îi includ și pe unii “șefi” de instituții publice prezenți la manifestare!) și pensionarii au timp să meargă! Noi restul, adică populimea orașului suntem ori la muncă, ori ne pregătim pentru mers la muncă (cei din schimbul 2), ori ne enervăm că nu ne putem odihni liniștiți după ieșirea de la servici (cei din schimbul 3)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.