Ultima actualizare: ieri, 22:25

Publicitate

Invitație la seminar. Polipol Mobila caută soluții pentru retenția tinerilor

Firma Polipol Mobila SRL din Foieni este interesată și implicată activ în dezvoltarea economică, evoluția demografică și construirea viitorului tinerilor în zona municipiului Carei din județului Satu Mare.

Problemele care se ridică vizează scăderea numărului de copii din grădinițe și școli, implicit pericolul desființării acestora, îmbătrânirea populației și crearea unui dezechilibru între populația activă și inactivă.

În acest context de responsabilitate socială, în data de 10 mai 2018, de la ora 12:00, va avea loc la sediul companiei din Foieni nr. 631, o întâlnire de lucru cu tema ”Căutarea de soluții pentru retenția tineretului”.

La întâlnire vor participa, pe lângă administratorii Polipol Mobila SRL, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip și președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba. Pentru a căuta împreună soluții de retenție a tineretului, au fost invitați primarii localităților din zona orașului Carei precum și Călin Durla, inspectorul școlar județean Satu Mare.

Un comentariu

  1. cetatean Răspunde

    RETENȚIA???? Doamne, ce cuvânt total nepotrivit! startul e greșit! și nu trebuie să facă seminarii, soluția e simplă, salarii bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.