Ultima actualizare: ieri, 16:59

Locale

Jaf armat la o bancă din Baia Mare! Filtru la ieșirea către Satu Mare

Polițiștii băimăreni sunt în alertă maximă după ce un jaf armat a avut loc la o bancă din oraș. Doi suspecţi înarmaţi au pătruns în unitatea bancară şi i-au amenințat pe angajații băncii, cerându-le bani. În aceste momente, filtre de poliție se află la ieșirea din Baia Mare către Satu Mare.

Atacatorii au reuşit să fugă şi poliţia caută 2 persoane înarmate, care au fi sustras aproximativ 100.000 de lei, potrivit actualmm.ro. Potrivit altei informaţii din presa locală, cei doi hoţi ar fi venit pe scutere şi ar fi fost surprinşi de camerele de supraveghere din zonă, transmite axanews.ro. Unul dintre atacatori avea un pistol (posibil de calibru 9 mm), iar celălalt o macetă.

La ieșirile din Baia Mare au fost instituite filtre ale poliției, aceștia urmând să verifice toate mașinile care părăsesc orașul. Sunt filtre ale poliției pe DN 1C la ieșirile spre Satu Mare și Dej, pe DN 18B la ieșirea spre Târgu Lăpuș dar și pe DN 18B la ieșirea spre Baia Sprie.

Sursa – Realitatea.net

6 comentarii

 1. eu Răspunde

  ce chestie si asta, bancile cand jefuiesc oamenii e ceva normal iar cand oamenii jefuiesc bancile gata urmarire generala filtre

 2. Johny Răspunde

  De la hoți nu-i păcat să furi…

 3. mipudeco Răspunde

  JAF ESTE SI SCHIMBAREA PRETULUI LA BILETE FARA PRLUAREA CELOR CU PRET VECHI.
  CE SE FACE CU BILETELE DE AUTOBUZ DE 1 LEU? LE ARUNCAM LA GUNOI? DE CE NU SE POT PREDA UNDEVA SI SA SE RESTITUIE BANII DAT PE ELE?

 4. Carmen Răspunde

  Dar marirea taxelor si impozitelor locale nu este jaf? Este menit sa acopere marirea salariilor “de mizerie” al clanului de la primarie.Din sumele incasate nici un ban nu va fi cheltuit in favoarea cetateanului sub forma de “investitii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.