Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Recompensă morală pentru jandarmul ce a returnat un portofel plin cu bani

Jandarmul sătmărean ce a găsit și a returnat un portofel plin cu bani va fi recompensat moral, conform șefului IJJ Satu Mare, Ovidiu Popa. Acesta a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că bărbatul nu poate fi recompensat pecuniar. Așadar, singura răsplată de care va avea parte jandarmul ce a returnat portofelul plin cu bani va fi o recompensă morală.

Marţi, 22 mai, în jurul orei 9.00, plt.maj. Paşcu Robert, subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, aflat în timpul liber, a găsit pe Aleea Milcov din cartierul Micro 15 un portofel în care se aflau acte de identitate, carduri şi suma de aproximativ 1500 de euro.

Acesta a cerut sprijinul colegilor pentru găsirea proprietarului, iar în scurt timp proprietarul de drept al portofelului a fost identificat şi i-a fost înmânat portofelul cu conţinutul integral.
Proprietarul portofelului a transmis mulţumiri Jandarmeriei Sătmărene pentru operativitate şi în special plt. maj. Pașcu Robert pentru că a dat dovadă de corectitudine şi de spirit civic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.